Elmalar’ın Sosyal Tesisi Baştan Aşağı Yenilendi

Elmalar’ın Sosyal Tesisi Baştan Aşağı Yenilendi

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun kırsal mahallelerinden Elmalar’daki yıpranmış tesiste gerçekleştirdiği bakım çalışmalarını tamamladı.

29 Ağustos 2022 - 09:24

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun kırsal mahallelerinden Elmalar’daki yıpranmış tesiste gerçekleştirdiği bakım çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 1 Milyon TL yatırımla yenilenen 800 metrekarelik yapı, çok fonksiyonlu bir sosyal tesis olarak hizmet verecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kente bir sosyal tesis daha kazandırdı. Bu kapsamda, Dulkadiroğlu’nun kırsal mahallelerinden Elmalar’da yer alan ve atıl vaziyette bulunan eski tesis iç ve dış mekânıyla baştan aşağı yenilendi. Toplamda 800 metrekare alan üzerinde konumlanan yapının; tesisatı, çevre yapı birimleri, yalıtımı ve cephe iyileştirme uygulamaları tamamlanırken binaya yeni bir görünüm kazandırıldı. Yaklaşık 1 Milyon TL yatırımla yenilenerek mahalleye kazandırılan yapı, çok fonksiyonlu bir sosyal tesis olarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Sadece Tesis Değil, Mahalle Yenilendi

Elmalar Mahalle Muhtarı Hamza Arık yapılan çalışmalara ilişkin, “Büyükşehir Belediyemiz, mahallemizin girişinde var olan dar ve eski köprüyü yıkıp yenisini yapmıştı. Yollarımızın genişletmesini de tamamladı. Parke uygulamaları da bitmek üzere, mezarlığımızın çevresinde de bir dizi düzenleme yapıldı. Şimdi de Elmalar Mahallemizin sosyal tesisi baştan aşağı yenilendi. Sadece tesisimiz değil, tüm mahallemiz yenilendi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve ekiplere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo