ELBİSTAN’A 90 DÖNÜMLÜK PARK

ELBİSTAN’A 90 DÖNÜMLÜK PARK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Elbistan’da yapılmakta olan park alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

09 Mart 2018 - 11:05

Elbistan’da Ceyhan Nehri kıyısına yapılmakta olan park alanında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmaları sürdürüyor.

Elbistan’da Ceyhan Nehri kıyısında 90 dönüm alan üzerine kurulmaya başlanan park, Pınarbaşı Mesire Alanı’ndan farklı olarak bu alanda daha çok sosyal aktivitelere önem verilen proje gereği peyzaj alanında bölgenin sosyo - ekonomik yapısı ve ihtiyaçları doğrultusunda bir peyzaj alanı oluşturacak.

YEŞİL ALAN 42 BİN 500 METREKARE

Ceyhan Nehri kıyısına yapılmakta olan park alanında mimari tasarımlarda engelli vatandaşların da düşünüldüğü projede 42 bin 500 metrekare alan yeşil alan olarak ayrılıyor. Park alanında bina yapısı olarak kafeterya, çayevi, tuvalet ve depo bulunuyor.

BİSİKLET YOLU DA OLACAK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan park alanında ayrıca 6 adet çocuk oyun alanı bulunacak. Park alanında 1 kilometre 200 metre bisiklet yolu, mini futbol ve basketbol sahası, yetişkinler için egzersiz alanları, yürüyüş yolları, otoparklar, piknik alanları bulunacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo