Dulkadiroğlu’ndan Sakarya Çarşısı’na Bakım

Dulkadiroğlu’ndan Sakarya Çarşısı’na Bakım

Pandemi kısıtlamalarını fırsat bilen Dulkadiroğlu Belediyesi Park Bahçe ekipleri, hafta içi alış veriş yoğunluğu yaşayan Sakarya Çarşısında bakım çalışmaları yaptı. Çarşıya güzellik katan ağaçları budayarak bakımlarını yapan ekipler, çalışmalar sonrasında detaylı temizlikte yaptı.

20 Aralık 2020 - 00:23

Pandemi sürecinde çalışmalarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Hafta içi ilçenin yoğun ticaret alanlarında detaylı çalışma yapamayan Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, kısıtlamayı fırsat bilerek bu alanlarda çalışmalarını hızlandırdı.

Bu alanlardan biri olan Sakarya Çarşısı’nda çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi Park ve Bahçe ekipleri, ağaç budama ve bakım çalışması yaptı. Kısıtlama dolayısıyla evlerinde olan vatandaşlar çalışmaları takdirle karşıladıklarını illetti.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları kaydetti: “Kısıtlama günlerini fırsata çeviriyor ve ilçemizin güzelleşmesi adına çalışmalar yapıyoruz. Son olarak ekiplerimiz ilçemizin önemli çarşılarından olan Sakarya Çarşısı’nda çalışma yaptı. Hafa içi çarşı yoğunluğu nedeniyle mümkün olmayan budama faaliyetini ekiplerimiz kısıtlama gününde güvenli ve sağlıklı bir şekilde yaptı. Bu gibi çalışmalarımız kısıtlamanın olduğu günlerde devam edecek. Vatandaşlarımız bu süreçte evde kalarak hem kendi sağlıklarını, hem başkalarının sağlığını korurken, bizlere de daha kapsamlı çalışma imkânı sunmaktadır.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo