Doç. Dr. Şahin: Kahramanmaraş Yenden İmar ve İhya Olacak

Doç. Dr. Şahin: Kahramanmaraş Yenden İmar ve İhya Olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Doç. Dr. Turan Şahin, MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığınca düzenlenen aday tanıtım toplantısında partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

13 Nisan 2023 - 23:47

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Doç. Dr. Turan Şahin, MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığınca düzenlenen aday tanıtım toplantısında partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.
Konuşmasında 6 Şubat 2023 tarihinde zamanın durduğunu, Kahramanmaraş’ın asrın felaket ile karşı karşıya kaldığını ifade eden Doç. Dr. Turan Şahin; Canlarımız gitti, ciğerlerimiz yandı. Saygıdeğer Genel Başkanımızın ifadesiyle “bizler kitabın yaprakları gibiyiz, bir kısmımız yeryüzünde, bir kısmımız gökyüzündedir.” Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, kederli ailelerine sabrı cemiller niyaz ediyorum. Rabbim bir daha böyle acıları yaşatmasın diyorum” ifadelerin kullandı.
KAHRAMANMARAŞ YENİDEN İMAR VE İHYA OLACAK
Yiğit düştüğü yerden kalkacak inşallah edelerin yüzü tekrar gülecek, çocuklarımızın, anne babalarımızın umutları yenden yeşerecek, devletimizle, Milliyetçi Hareket Partimizle Kahramanmaraş yenden imar ve ihya olacak, yeniden çete bayramı coşkuyla kutlanacak diye konuşan Şahin; “Benim hikayemde kadim şehir Kahramanmaraş’la kesişti. Şehrin vakarlı, tevazulu, irfanlı, güzel gönüllü insanları bu şehir bize sevdirdi, şehirler sevdiren asıl insanlarıdır. Maraş bağrına bastı biz” dedi.
Hukuk Fakültesinde öğretim üyesi olması dolayısıyla bugüne kadar yaklaşık 20.000 öğrencinin dersine girdiğine değinen Milletvekili Adayı Doç. Dr. Turan Şahin; “Allah şahittir ilk derste sorduğum soru; aramızda Kahramanmaraşlı öğrencimiz var mı? Sorusudur. Bu evlatlarımızla elimizden geldiğinde ilgilendik, mezun olduktan sonrada meslek anlamda yardım etme gayret içerisinde olduk. İnşallah bundan sonrada maraşımızın evlatlarının hak ettikleri yerlere gelmeleri için gayret göstereceğiz, Maraşımızın depremden kaynaklı sorunlarının çözümüne çalışacağız. Vatandaşımızın ne sorunu varsa yaraları sarmak için çadır çadır, konteynır konteynır dolaşacağız, ilde ilçede çözebiliyorsak orada çözemiyorsak Ankara’da çözümü için samimi çaba göstereceğiz” diye konuştu.
4 MAYIS AKŞAMINI ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Doç. Dr. Turan Şahin konuşmasına şöyle devam etti; “ Bir Sözümde gece gündüz demeden Fedakarca çalışan ülkü ocaklarımıza, teşkilatımıza, kadın kollarımıza, sayın Genel Başkanımız’ın deyişiyle; “Ülkücüler Ötüken’den atılan adıma Türk vatanında kucak açan, söğütten yapılan çağrıya bugün aynen riayet eden iman eridir. Candan vazgeçmişler vatandan vazgeçmişlerdir” Allah hepsinden, hepinizden ayrı ayrı razı olsun. Ülkücü hareketin ekmeğini yedim, suyunu içtim, rabbim helal ettirmeyi nasip etsin. Değerli Milletvekili Adaylarımıza muvaffakiyetler diliyorum, hep birlikte inşallah alayımızı meclise taşımasını rabbimden niyaz ediyorum. İnşallah 14 Mayıs akşamını zaferle taçlandıracağız. Devletiyle ve Milletiyle her şeyden önce Türkiye, her şeyden önce Kahramanmaraş diyorum” ifadelerini kullandı.

MHP KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ ADAYI DOÇ. DR. TURAN ŞAHİN KİMDİR?
Doç. Dr. Turan Şahin, 1981 yılında dünyaya geldi. Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.
2003 yılında Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Medeni Hukuk Ana Bilim Dalında asistan olarak göreve başladı. Aynı dönemde ülkü ocakları yöneticiliği yaptı.
Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisansını, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktorasını tamamladı.
2012 yılında Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesine Yardımcı Doçent olarak atandı. 2019 yılında Medeni Hukuk Doçenti oldu.
Kırıkkale Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcılığı, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Erasmus Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.
2022 yılında ise Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hukuk Fakültesine atandı.
Uzun yıllar Ankara Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde ve Konya Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesinde misafir öğretim üyesi olarak ders verdi.
Türk Hukuk Enstitüsü Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.
Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezinde Borçlar Hukuku eğitmeni olarak görev aldı.
İyi derecede Almanca bilen Doç. Dr. Turan Şahin’in yayımlanmış 5 kitabı, 2 kitap bölümü, ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış 15 makalesi bulunmaktadır.
Turan Şahin, 18 Mart 2021 tarihinde yapılan MHP 13. Olağan Büyük Kurultayında Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi olarak seçildi. Ardından MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin yüksek tensipleriyle MHP Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü görevine atandı.
Doç. Dr. Turan Şahin evli ve bir çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’nda Yol Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
Dulkadiroğlu’nda Yol Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım
Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım
https://www.alexa.com/siteinfo