CHP Milletvekili Öztunç’tan Başkan Gürbüz’e övgü

CHP Milletvekili Öztunç'tan Başkan Gürbüz'e övgü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Elbistan Belediyesi'nden memnunum. Mehmet Gürbüz Bey iyi çalışıyor” dedi.

09 Mayıs 2020 - 01:56

Öztunç, “Elbistan Belediyesi’nden memnunum. Sağ olsun Mehmet Gürbüz Bey iyi çalışıyor" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Elbistan Belediyesi'nden memnunum. Mehmet Gürbüz Bey iyi çalışıyor” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’le Pınarbaşı mesire alanında belediye çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

ELBİSTAN’DA VAKA SAYISI KALMADI DENİLECEK SEVİYEDE
CHP Elbistan İlçe Başkanı Tayfun Barış Arslan’ın da yer aldığı ziyarette değerlendirme yapan ilk isim CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç oldu. Açıklamalarına koronavirüs salgını ile ilgili başlayan Öztunç, Elbistan’da vaka sayısının kalmadı denilecek seviyeye düştüğünün bilgisini verdi.
Öztunç, şöyle konuştu:
“Bir süredir Covid-19 salgını yüzünden herkes gibi biz de normal yaşantımıza ara vermek zorunda kaldık. Meclis’te çıkması gereken yasalarla ilgili çalışmaları tamamladık. Bu nedenle Elbistan’a da gelememiştik. Birkaç gündür de Kahramanmaraş’tayız. Sağ olsun Sayın Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Elbistan’da durum iyi görünüyor. Vakalar çok düşmüş durumda. Kalmadı denecek kadar az vaka var Elbistan’da. Ama bu nasıl oldu? Tabii ki tedbirle oldu. Sokağa çıkma yasağı bunda etkili oldu. İzolasyon ve sosyal mesafenin korunmasının da etkisi oldu. Söylenen kurallara uymaya devam edeceğiz. Bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı olacak muhtemelen. Bu virüs, dünyanın başında olan bir bela. Bundan kurtulmak için de yetkililerin uyarılarını dikkate alacağız ve ona göre çaba harcayacağız.”

ELBİSTAN BELEDİYESİ KORONA VİRÜSTE BAŞARILI BİR MÜCADELE VERDİ
Elbistan Belediyesi’nin de korona virüsle başarılı bir mücadele örneği sergilediğini anlatan Öztunç, “Elbistan Belediyesi’nden memnunum. Sağ olsun Mehmet Gürbüz Bey iyi çalışıyor. Hem bu korona olayından önce şehir anlamında kentleşme ve Pınarbaşı’nın durumu ve yollarla ilgili çalışmalar var. Bir kısmı yapıldı bir kısmı da yapılamadı. Bütçedir ve başka sıkıntılar nedeniyle bu hizmetlerde gecikmeler oldu ama Sayın Mehmet Bey iyi niyetle çalışmaya devam ediyor. Koronavirüs salgını ile birlikte de ciddi bir çalışma yaptı. Bildiğim kadarıyla 10 bine yakın yardım kolisi dağıtıldı. İyi götürüyorlar. Ben Elbistanlı bir milletvekili olarak Elbistan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle çalışmaya devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Devam edeceğine de inanıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz ilçe başkanlığımız elinden geleni yaptı. Bir takım yardım paketlerini bizler de kendi imkanlarımızla topladık ve dağıttık. Önümüzdeki günlerde de bu dağıtıma devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın talepleri ile ilgili görüştüğümüzde sağ olsun Mehmet Başkan gereken desteği veriyor. Sonuçta kendimize bir şey istemiyoruz; garibana istiyoruz” dedi.

İYİ NİYETLİ VE BU İŞİ BİLEN BİR BELEDİYE BAŞKANI VAR
Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü başarılı bulduğunun altını çizen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Elbistan Belediye Meclisi’ndeki Millet İttifakı adına da söyleyebilirim CHP’li üye arkadaşlarımız belediye başkanımıza iyi niyetle destek oluyorlar. Destek olmaya da devam edeceklerdir. Çünkü burası hepimizin memleketi. Amacımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. İyi niyetli ve bu işi bilen bir belediye başkanı var. Çalışıyor, emek veriyor. Tabii ki biz de kendisine destek olacağız. Siyasi bir kıskançlık olmaz. Memlekete hizmet amacındayız. Siyaset, seçim meydanında kalır. Kaldı da. Seçildiği günün ertesi gününden itibaren Mehmet Gürbüz kardeşimle el ele vermeye başladık. Bu süreci de böyle devam ettireceğiz. İnşallah daha güzel olacak ama Büyükşehir Belediyesi’nin Elbistan’a biraz daha fazla eğilmesi gerekiyor. İşin özü, ben Elbistan Belediye Başkanını başarılı buluyorum. Elbistan halkı adına Sayın Başkana teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ise, “Sayın vekilimize ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim. Elbistan’a yapılacak önemli projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin Nişanesidir”
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin...
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
https://www.alexa.com/siteinfo