ÇAKIROĞLLU DERNEĞİ GELENEKSEL KANDİL PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

ÇAKIROĞLLU DERNEĞİ GELENEKSEL KANDİL PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Çakıroğlu Derneğince, Türkoğlu ilçesi Çakıroğlu Mahallesinde düzenlenen kandil programının içeriği vatandaşlardan tam not aldı.

31 Mart 2017 - 17:41

  Kahramanmaraş İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı Veli Ay Hocanın katılımlarıyla gerçekleştirilen kandil programında kuran-ı kerim tilaveti, vaaz, ilahiler, Dernek üyeleri tarafından okunan hatimler için yapılan dualar programa katılan vatandaşları memnun etti.

            Eğitim Uzmanı Veli Ay Hocanın okuduğu ilahilerin camii hoparlöründen halka dinletilmesiyle başlayan program, Çakıroğlu mahallesi sakinlerini kuran-ı kerim tilavetleri, iki bölüm halinde İmam Hatip Lütfi Güneş ile Veli Ay Hocaların vaazlarını müteakiben yapılan dualar sonrasında Çakıroğlu Derneğince yapılan ikramlarla son buldu.

            Dernek Başkanı Muhammet KAMALAK programla ilgili olarak; “Çakıroğlu Derneğimizce her kandil ve mübarek gecelerde Çakıroğlu Camimizde program yapmayı gelenek haline getirdik. Daha önceki kandiller ve bu Regaip Kandilinde olduğu gibi bundan sonraki kandil ve mübarek gün ve gecelerde programlarımızı devam ettireceğiz inşallah, programa katılarak teveccühlerini gösteren mahalle halkımıza ve Kahramanmaraş İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı Veli Ay Hocamız ile her programda olduğu gibi bu kandil programında da bizleri yalnız bırakmayan değerli dernek üyelerimize teşekkür ederim.” Dedi.

            Program sonrasında Dernek üyeleri mahallede nöbet tutan Güvenlik Korucularını ziyaret ederek görevlerine yeni atanan koruculara hayırlı olsun ziyareti yaparak görevlerinde başarılar dileyip, destek verdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo