Büyükşehir’den verimli ders çalışma semineri

Büyükşehir’den verimli ders çalışma semineri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin kütüphanelerde ders çalışmak için gelen öğrencilere yönelik düzenlediği motivasyon seminerleri devam ediyor.

01 Şubat 2018 - 18:07

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan kütüphanelere ders çalışmak için gelen öğrencilere yönelik düzenlediği motivasyon seminerlerinde ‘Verimli Ders Çalışma ve Motivasyon’ üzerine eğitim semineri verildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Saçaklızade Halk Kütüphanesi’nde Uzman Sosyolog Mukaddes Yeter tarafından sunulan ‘Verimli Ders Çalışma ve Motivasyon’ konulu eğitim seminerini öğrenciler pür dikkat dinlediler.

Uzman Sosyolog Mukaddes Yeter öğrencilerin zamanı nasıl verimli kullanarak ders çalışabilecekleri konusunda bilgiler aktararak ders çalışma esnasında nelere dikkat etmeleri gerektiği konularına değindi.

Sosyolog Yeter aynı zamanda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere yönelik olarak Aile Danışma ve Eğitim Merkezleri bünyesinde psikolojik danışmanlar tarafından her türlü psikolojik danışmanlık hizmeti verdiğini söyleyerek öğrencilerin aile danışma ve eğitim merkezlerine müracaat ederek yardım alabileceklerini söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo