BÜYÜKŞEHİR’DEN AHŞAP BOYAMA SERGİSİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN AHŞAP BOYAMA SERGİSİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sergiler zincirine bir halka daha ekleyerek Ahşap Boyama-Rölyef Kursu Sergisini açtı.

18 Nisan 2017 - 18:43

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sergiler zincirine bir halka daha ekleyerek Ahşap Boyama-Rölyef Kursu Sergisini açtı.

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları bünyesinde Ahşap Boyama ve Rölyef Kursuna kursa katılan kursiyerlerin yaptığı 54 tablo ve 185 diğer eserlerin sergilediği sergi üç gün boyunca açık kalacak.

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ömer Adar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş, Kültür ve Turizm Şube Müdürü Mustafa Semerci, Sivil Toplum Kuruluşları Koordinasyon Şube Müdürü Yaşar Kaymak, Kütüphaneler şube Müdürü Serdar Yakar ile diğer protokol mensupları ve kursiyerler katıldı.
Serginin açılışında bir konuşma yapan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, KAMEK kurslarına katılan kursiyerlerin eserlerinin sergilenmesine katkıda bulunduklarına dikkat çekerek: “KAMEK bünyemizde düzenlediğimiz Ahşap Boyama-Rölyef kurslarına katılan kursiyerlerimiz kurs boyunca öğrendiklerini tatbik etme imkanı buldular ve bu eserleri meydana getirdiler. KAMEK gerçek manada insanlarımıza el becerilerin geliştirme ve meslek edindirme adına güzel hizmetler sunuyor. Bu serginin açılmasında başta kursiyerlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve kursiyerlerimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Serginin açılışında konuşan Vali Yardımcısı Ömer Adar ise Büyükşehir Belediyesinin insanlarımızın el becerilerini geliştirmesi adına düzenlediği meslek edindirme kurslarının insanlara çok şeyler kattığını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Sergi açılışının ardından kursiyerlere Katılım Belgeleri takdim edilerek teşekkür edildi.

Yoğun bir katılımla açılışı gerçekleştirilen sergi 20 Nisan 2017 tarihine kadar açık kalacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo