BÜYÜKKIZILCIKLILAR DA ARFİN SINIRINA ÇIKARMA YAPTI

BÜYÜKKIZILCIKLILAR DA ARFİN SINIRINA ÇIKARMA YAPTI

Büyükkızılcık Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği “İstikamet Kızılelme, Zeytin Dalı Onurumuzdur” diyerek yola çıkarak, Hassa ve Reyhanlı’daki askeri birlikleri ziyaret etti.

14 Mart 2018 - 11:40

“İstikamet Kızılelme, Zeytin Dalı Onurumuzdur” diyerek Göksun Büyükkızılcık Mahallesi’ndenyola çıkanBüyükkızılcık Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, Hassa ve Reyhanlı’daki askeri birlikleri ziyaret etti.Afrin’de devam eden harekata destek vermek ve askerlere moral vermek için 17 araçlık konvoyla yola çıkan 150 kişilik grup, sınıra giderek Hassa ve Reyhanlı’daki birlikleri ziyaret etti.

Ziyarette, dualar eşliğinde kurbanlar kesildi, çamaşır, kuru üzüm ve fındıktan oluşan hediyeler verildi.

Büyükkızılcık Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Aslan Şişik, burada yaptığı açıklamada, her koşulda devletin ve askerimizin yanında olduklarını belirterek; “İçteki ve dıştaki düşmanlarımıza karşı her zaman devletimizin ve Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sütçü İmam’ın torunlarına da yakışan da budur. Bu anlamlı etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan, maddi manevi desteğini veren Büyükkızılcıklıhemşehrilerime teşekkür ediyorum. Mehmetçiğimize desteğimiz her zaman devam edecek. Pazartesi günü Mehmetçik Vakfına nakit destekte bulunacağız. Allah, Türk Milleti’ni ve Türk Askeri’ni korusun.” dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adıyaman'daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu
Adıyaman'daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu
MHP'li Yurdakul: Asil Türk Milleti’nin ve Devletimizin kutsal değerlerine karşı yapılan bu hain eylemler kabul edilemez
MHP'li Yurdakul: Asil Türk Milleti’nin ve Devletimizin kutsal...
https://www.alexa.com/siteinfo