BİR GÜLÜCÜK BİR GELECEK

BİR GÜLÜCÜK BİR GELECEK

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesine bağlı Gölpınar İlköğretim Okulu ve Hacılar Lomlar İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu öğrencilerine ‘Bir Tebessüme Değer’ topluluğu üyeleri tarafından bayramlık hediye paketi dağıtıldı.

30 Mayıs 2019 - 15:01

Kırsalda yaşayanların yüreklerine dokunmak, onlarla bir günü paylaşmak amacıyla aslında yaşayamadığı çocukluğu yaşatmak için harekete geçen Bir Tebessüme Değer üyeleri kucak dolusu oyuncak ve çeşitli hediyelerle çocukların yüreklerine dokunmak amacıyla yürütülen proje ile köylerde bayram havası yaşatıyor.

“YAŞAYAMADIĞIMIZ ÇOCUKLUĞU YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Kalplere, yaptıkları projeler ve gerçekleştirdikleri ziyaretlerle dokunmaya çalıştıklarını ifade eden ‘Bir Tebessüme Değer’ Topluluğu öncüsü Fatih Akpınar, “ Biz aslında yaşayamadığımız çocukluğu yaşatmak için 1 yıldır aktif şekilde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Çocuklar bayramın mutluluğunu doyasıya yaşamak istiyor. Bizlerde de ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek için böyle bir proje başlattık. Çocukların mutlu olduğunu görmek, hayallerindeki elbise, ayakkabı, oyuncakları elimde gördüklerinde gözlerindeki o parıltıyı görmek beni çok mutlu etti. Bu nedenle mümkün olduğunca elimizi taşın altına koymak istiyoruz. Belki her yere yetişemeyiz. Zira yardıma muhtaç durumda olan belki binlerce okul var. Ancak bir cana bile dokunabilsek kendimizi mutlu sayarız” dedi.

“BİR TEBESSÜMLE ÇOK FAZLA MUTLU OLUYORUZ”

Akpınar şöyle devam etti, “Ne kadar bir tebessüm bırakabilirsek, bizlerde o kadar kendimizi iyi hissediyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında birçok proje gerçekleştirmiştik. Çok fazla yoruluyoruz ama aldığımız bir tebessümle çok fazla mutlu oluyoruz. Hiç birimizin yüzünde, gözünde bir yorgunluk yok. Herkes heyecanla öğrencilere getirdiğimiz hediyeleri dağıtıyor. Minik öğrencilerde gördüğümüz tebessüm ve mutluluk hepimizin yorgunluğunu unuturdu. Çok mutluyuz. Bu tip faaliyetlere ise devam edeceğiz. Bizi amacımıza ulaştıran tüm hayırsever ve tüm esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum."

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo