Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mahçiçek; "Berat Kandili'ne ulaşabilmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.
\r\n\r\nBaşkan Mahçiçek mesajında şunları söyledi:
\r\n\r\n"Rahmet, bereket ve bağışlama ayı olan Ramazan ayının müjdecisi; Berat Kandili'ne ulaşabilmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
\r\n\r\nBu gün ve geceler, dini ve toplumsal hayatımızda ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin zirveye ulaşması, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşanması gereken anlardır.
\r\n\r\nUnutmayalım ki, paylaşılmayan sevinç ve mutlulukların insan için fazla bir anlamı yoktur. Sevinç ve mutluluklar paylaşıldıkça artar, kederler de paylaşıldıkça hafifler.
\r\n\r\nBu duygu ve düşüncelerle Aziz milletimizin ve Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin Berat Kandilini kutlar, insanlığın barış, huzur ve saadetine bütün müminlerin affına vesile olmasını Cenabı-ı Allah'tan niyaz ederim." (Haber Merkezi)
\r\n\r\n









