BAŞKAN OKAY, BASIN MENSUPLARIYLA SAHURDA BULUŞTU

BAŞKAN OKAY, BASIN MENSUPLARIYLA SAHURDA BULUŞTU

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren basın mensuplarıyla sahur programında bir araya geldi.

07 Haziran 2018 - 12:20

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren basın mensuplarıyla sahur programında bir araya geldi. Hizmetlerini anlatarak istişarelerde bulunan Okay, önemli projeleri hakkında da bilgi verdi.

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda basın mensuplarıyla sahur programında bir araya gelen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, hizmetlerini ve projelerini anlattı.
Dulkadiroğlu Doğal Yaşam Parkı ve Mesire Alanı’nda gerçekleşen sahur programına Kahramanmaraş basını yoğun ilgi gösterdi. Bu özel programı geleneksel hale getirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Necati Okay, basın mensuplarıyla istişarelerde bulundu.
Devam eden projeler hakkında da bilgiler veren Okay, şunları kaydetti: “Her yıl olduğu gibi bu yılda siz değerli basın mensuplarıyla sahur programında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Son üç yıldır Ramazan ayında alışılmışın dışına çıkarak biz basın mensuplarımızla sahur programında bir araya geliyoruz. Bunun dışında istişare ve fikir alışverişi için basın mensuplarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Devam eden projelerimiz ve hizmete sunmayı planladığımız projelerimiz hakkında basın mensuplarımızın ortaya koyduğu görüş bizler için son derece önemlidir. Bu noktada onlarla adeta çalışma arkadaşı olduğumuzu düşünmekteyim.”
Devam eden projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İlçemizin en büyük sorunu olan alt yapı sorununu tamamladıktan sonra kalıcı eserler için çalışmaya başlamıştık. Bu kapsamda son iki yıldır bölgemizi sosyal tesisler ve kültürel yapılarla donatıyoruz. Hem kırsal mahallelerimizde hem de merkez mahallelerimizde yoğun çalışmalar yapmaktayız. Turizmin gelişmesi ve şehrin turizm potansiyelinin ortaya çıkması adına başlattığımız konak çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu kapsamda bölgemizde bulunan tarihi konakları restore ederek hizmete sunuyoruz. Bu konaklarımıza artı değer katma adına buraları müzeye dönüştürüyoruz. Mutfak Müzesi ve Somut Olmayan kültürel değerler müzesi buna bir örnektir. Yine turizm yolu olarak adlandırdığımız Bahtiyar Yokuşu konak iyileştirme projemizde de sona geldik. Konaklarımız tamamlandı ve son rötuşları yapılmaktadır. Ayrıca ilçemizin kalkınması ve gelişmesi adına attığımız ilk adım olan Kamu Külliyesi projesinde de Belediye Hizmet Binası ve ek hizmet binalarının kaba inşaatları tamamlandı. Ekiplerimiz şuanda ince işçilik dediğimiz bölümlerde çalışmalarını sürdürmektedirler. Kamu Külliyesinin alt yapı çalışmaları da tüm hızıyla sürmektedir. Külliye’ye ulaşım noktasında da çalışmalar yapıyoruz. Projemizde yer alan yollar şuanda yapılmaktadır.”
Başkan Okay, son olarak programa katılan basın mensuplarına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo