Başkan Mahçiçek’ten, Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası...

Başkan Mahçiçek’ten, Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü’nde Mesaj

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde mesaj yayımladı.

26 Kasım 2021 - 00:00

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde mesaj yayımladı. Başkan Mahçiçek, 1999 yılında kadına yönelik şiddete karşı toplumda farkındalık yaratmak amacıyla BM Genel Kurulu kararı ile ilan edilen, sebebini trajik bir hadiseden alan özel bir gündür” dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

Maalesef toplumumuzda artan ve yüreklerimizi acıtan bir mevzu olan kadına karşı her türlü şiddete karşıyız. Şiddetin hiçbir canlıya gösterilemeyeceğini kabul etmiş inancımız ve insanlığımız gereği kabul etmediğimiz bir hadise.

Devletimiz kadına karşı şiddetle mücadelede tüm gayretiyle çalışıyor. Kolluk kuvvetlerimizden Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımıza kadar etkin politikalar yürütülmektedir.

Bugün farkındalığın artması için oluşturulmuş bir gün. Çevremizdeki şiddete karşı duyarsız kalmayalım ve gerekli birimlere bildirelim.

Umuyorum ki ülkemizde ve dünyada bu tür haberlere hiç rastlamayalım. Şiddete uğramış, kadın, çocuk hangi canlı var ise onları topluma kazandırmalı, yaralarını tedavi etmeliyiz

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo