Başkan Mahçiçek, İslâm Dünyasının Ramazan Ayını Tebrik Etti

Başkan Mahçiçek, İslâm Dünyasının Ramazan Ayını Tebrik Etti

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İslâm dünyasının sabırsızlıkla beklediği, oruç ibadetini ifa edeceği mübarek Ramazan ayının gelmesiyle bir mesaj yayımladı.

24 Nisan 2020 - 21:01

Başkan Mahçiçek mesajında, “Ramazan ayı bizler için bir ibadet, bir arınma, paylaşımlarımızı pekiştirmenin adıdır” dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

“İbadetlerin en güzeli olan oruç ibadetimizi yerine getireceğimiz Ramazan-ı Şerif ayına girmenin saadeti ve huzuru içerisindeyim. Zor günler geçirdiğimiz şu günlerde hepimiz bir muhasebe içerisinde olmalıyız ki, bu bizi maddi ve manevi yönde ilerletsin. Oruç, sadece beden ibadeti değildir, maneviyatımızın da güçlenmesi için bir vesiledir.

Ramazan, bedensel ve ruhsal temizlenmemiz için Rabbimizin bize takdir ettiği hikmet dolu bir aydır. Bu ayın kıymetini bilip, en güzel şekilde geçirmeye çalışmalı, dargınlıklara son vermeliyiz.

Sosyal mesafe gereği, iftar sofralarımızda misafir ağırlayamasak da, yardımlaşmayı ve paylaşmayı ihmal etmemeliyiz. İhtiyaç sahibi ailelerimize yardımlarımızı ulaştırmalı, kardeşliğimizi pekiştirmeliyiz.

Biz Onikişubat Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi ailelerimize ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza Ramazan öncesi yardım paketlerimizi ulaştırdık, ulaştırmaya da devam ediyoruz. Belediyemizin kurduğu vefa destek grubu 7/24 azimle çalışıyor ve yardımlarımızı sahiplerine ulaştırıyor.

Tüm İslâm âleminin Ramazan ayının feyzine ve bereketine ulaşmasını diliyor, huzur ve afiyet içerisinde, oruç ibadetlerimizi yerine getirmemizi temenni ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo