Başkan mahçiçek; hainliğe fırsat vermeyeceğiz

Başkan mahçiçek; hainliğe fırsat vermeyeceğiz

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Afrin’de gerçekleşen Zeytin Dalı Harekâtı hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

24 Ocak 2018 - 18:22

Mahçiçek hainliğe fırsat vermeyeceklerini ve Türk Ordusunun düşmanı süpürüp atacağını belirtti.

Katıldığı bir organizasyonda, Afrin’de gerçekleşen Zeytin Dalı Harekâtı hakkında açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkiye Cumhuriyetine olan inancından bahsetti.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuşatılan bir Devlet olduğunu belirten Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Güney Bölgesi’nde terör devleti oluşturulmak istendiğine dikkat çekti.

‘’Biz Defalarca Uyardık’’

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ülke olarak hainliği asla kabul etmeyeceklerini belirterek şunları söyledi;

Türkiye hem Birleşmiş Milletler nezdinde hem de Uluslararası ölçekte, özellikle Amerika’ya NATO bloklarında olan bir ülke olarak bunların olmaması gerektiğini defalarca söyledik. Sayın Cumhurbaşkanımız defalarca ülkenin güneyinde oluşturulmak istenen terör devletine müsaade etmeyeceğimizi defalarca anlattı.Bundan böyle orda terör devleti olmasının önünü kesebileceğimiz bir tek yol kalmıştı, o da ona müdahale etmekti. Meclisimizin, hükümetimizin ve Milli Güvenlik Kurulu’nun kararıyla başka bir çare kalmadığı için ordumuz terör örgütünü süpürmek için bir harekât başlattı.İnşallah orada oluşturulmak istenen bu hainliği, Allah’ın izniyle kahraman ordumuz süpürüp atacaktır, buna bütün yüreğimizle inanıyoruz.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, olumsuz şartlara rağmen ülkesini memleketini savunmak için ve zulüm altındakileri kurtarmak için mücadele eden, savaşan kahraman askerlerimize her zaman dua ettiğini ifade ederek, Türk Ordusu için Allah’tan muzafferiyet diledi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede bulundu!
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede...
https://www.alexa.com/siteinfo