BAŞKAN GÜVEN’İN “TABİ Kİ EVET” KLİBİ SOSYAL MEDYADA SES...

BAŞKAN GÜVEN’İN “TABİ Kİ EVET” KLİBİ SOSYAL MEDYADA SES GETİRDİ

11 Mart 2017 - 13:08

BAŞKAN GÜVEN’İN “TABİ Kİ EVET” KLİBİ SOSYAL MEDYADA SES GETİRDİ

 

Afşin Belediyesi, 16 Nisan'da Gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Ve Anayasa Değişikliği Halk Oylaması Öncesinde Çalışmalarına Devam Ediyor.

 

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 16 Nisan'da Gerçekleştirilecek Halk Oylaması İçin 'Evet' Diyeceğini Belirterek, Belediye Çalışanlarıyla Birlikte “Tabi Ki Evet” Klibi Hazırladı.

Yeniden Türk Milletinin Tarih Sahnesinde Sözü Geçen, Mazlumlara Zulüm Edilmesini Önleyecek Bir Güce Sahip Olacak Bir Sistem Değişikliğine Destek Verdiklerini Belirten Güven, Şimdi De “Tabiki Evet” İsimli Bir Klip Yayınladı.

'TABİ Kİ EVET' KLİBİNE BEĞENİ YAĞMURU…

Afşin Belediyesinin Sosyal Medya Hesabında Yayınlandığı Andan İtibaren Binlerce Kişinin Beğenisini Alan Ve Yorum Yapılan 'Tabi Ki Evet' Video Çalışması Büyük Ses Getirdi. Klip Sosyal Medyada İlk Günden Binlerce Beğeni Almayı Başardı.

Klipte, Afşin'den Esnaflar, Vatandaşları, Belediye Çalışanları, Tarihi Mekânlarımız Eshab-I Kehf, Dedeba Türbesi,  Maravuz Kalesi, İlçemizin Doğa Güzelliklerine De Yer Verildi.

Klibin Sonunda Yaptığı Konuşmada Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven: “Yarınlarımız İçin, Aydınlık Geleceğimiz İçin, Çocuklarımız İçin, Güçlü Bir Türkiye İçin Kararım Evet.” Dedi.​

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne Doç. Dr. Fatma Yuvayapan Atandı
Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne Doç. Dr. Fatma...
Başkan Görgel: “Asfalt Çalışmalarımız Yoğun Bir Şekilde Devam Edecek”
Başkan Görgel: “Asfalt Çalışmalarımız Yoğun Bir Şekilde...
https://www.alexa.com/siteinfo