Başkan Güngör İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Güngör İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkiye Diyanet Vakfı ve Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen programda iş insanlarıyla bir araya geldi.

27 Mayıs 2022 - 13:37 - Güncelleme: 27 Mayıs 2022 - 14:36

Türkiye Diyanet Vakfı ve Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen programda iş insanlarıyla bir araya gelen Başkan Güngör, “Türkiye Diyanet Vakfı ve Kahramanmaraş İl Müftülüğümüzün iş birliğiyle düzenlenen programda hayırsever iş insanlarıyla buluştuk.Rabbim sayılarını artırsın, hayırlarını kabul eylesin inşallah” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkiye Diyanet Vakfı ve Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen programda iş insanlarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen programda Başkan Güngör’ün yanı sıra İl Müftüsü Mustafa Tekin, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan ve iş insanları da yer aldı. Programda, hayırsever iş insanlarına teşekkür belgesi takdim eden Başkan Güngör, “Türkiye Diyanet Vakfı ve Kahramanmaraş İl Müftülüğümüzün iş birliğiyle düzenlenen programda hayırsever iş insanlarıyla buluştuk. Türkiye Diyanet Vakfı’na sağlamış oldukları desteklerden dolayı kendilerine teşekkür belgesi takdim ettik. Rabbim sayılarını artırsın, hayırlarını kabul eylesin inşallah” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo