BAŞKAN ERKOÇ’TAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

BAŞKAN ERKOÇ’TAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

18 Mart 2019 - 18:39

Başkan Erkoç mesajında şunları kaydetti: “18 Mart 1915, Avrupa’nın güçlü ve kibirli ordusuna karşı Türk’ün imanı, samimiyeti, istiklal aşkı ve tevazuuyla kazandığı muhteşem zaferin tarihidir. Çanakkale Zaferi, tarih sayfalarına yazılan en kutlu destanlardandır.  Dünyaya ’Çanakkale geçilmez’ dedirten bu büyük zafer, vatan şairimiz Mehmet Akif’in dediği gibi ‘tarihe sığmayacak kadar’ büyük ve anlamlıdır. Çanakkale, Türkiye’nin her ilinden her hanesinden en az bir kişinin savaşıp şehit düştüğü diyardır. Çanakkale cephesinde başlayan silah arkadaşlığı, kabir yoldaşlığına dönüşmüştür. Ve bu yoldaşlık yüz yıl sonra bugün bile ülkemizin birliğine ve beraberliğine güç vermektedir.

Aziz Türk Milleti tıpkı 104 yıl önce olduğu gibi bugünde tüm farklılıklarını bir tarafa bırakarak hain terör örgütlerini ve ihanet çetelerini bozguna uğratarak birlik ve beraberlik içinde istikbal mücadelesini sürdürmektedir. Bu hissiyat ile insanüstü bir güçle Çanakkale'de destan yazan, vatanseverliğin ve milletine bağlılığın derin örneklerini sunan tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo