BAŞKAN BOZDAĞ DUR DURAK BİLMİYOR

BAŞKAN BOZDAĞ DUR DURAK BİLMİYOR

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayları ve ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte ilçeyi karış karış gezmeye devam ediyor.

02 Haziran 2018 - 18:11

Başkan Bozdağ, hasta ziyaretleri, ev ziyaretleri, mahalle sohbetleri ve esnaf ziyaretlerini düzenli olarak devam etmesiyle beraber; Seçim çalışmalarında da milletvekili adaylarına, İlçe Başkanı Harun Eskigün ve ilçe teşkilatı ile birlikte öncülük ediyor. Yoğun bir programla Kahramanmaraş Milletvekili adayları ve ilçe teşkilatıyla mahalle mahalle dolaşıp vatandaşlarla kucaklaşmayı sürdüren Başkan Bozdağ 24 Haziran seçimleri öncesi ilçe merkezinde ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların talepleri dinleyip, çözüm önerileri sunup 24 Haziran seçimleri öncesi destelerini istiyor.

Gece gündüz demeden yoğun bir tempo ile çalışan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İnanıyorum ki aziz milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıktan daha güçlenerek çıkaracaktır. 24 Haziran sıradan bir seçim değildir. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Bugün yanı başımızda Suriye’de yaşananları doğru okuduğumuzda bu seçimin önemi daha iyi anlaşılır. Bölgede güçlü bir Türkiye istemeyen iç ve dış şer odakları, bugün ülkemizi zayıflatmanın hesaplarını yapmaktadır. Bunu hangi partiden olursa olsun tüm halkımız çok iyi algılamalıdır.

GÜÇLÜ BİR CEVAP VERELİM

Türkiye’nin son 16 yılda AK Parti hükümetleriyle her alanda müthiş bir ilerleme kaydettiğine işaret eden Başkan Bozdağ, "Bugün 3. havaalanının, 3. köprünün yapılmasını istemeyenlerin, ülkemizdeki gelişimi ve istikrarı engellemek istediği ortada. İnşallah 24 Haziran’dan sonra yeni sistemle istikrarlı bir şekilde ülkemiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha kolay ulaşacaktır. Bu seçim partiler arası bir seçim değildir. Benim tüm halkımıza çağrım; gelin oylarımızı bölmeyelim ve Türkiye düşmanlarına sandıkta güçlü bir cevap verelim. Çünkü Vakit TÜRKİYE Vakti’dir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo