Başkan Adayı Toptaş, Piri Reis Mahallesi’nde Esnaf ve...

Başkan Adayı Toptaş, Piri Reis Mahallesi’nde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, ilçenin çeşitli noktalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi, talep ve isteklerini dinlemeyi, Onikişubat için plan ve projelerinden bahsetmeyi sürdürüyor.

23 Şubat 2024 - 23:29

Piri Reis Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Toptaş, “Hemşehrilerimizin destekleriyle inşallah 31 Mart’ta göreve geldiğimizde mahallelerimizin ihtiyaçlarını gidermek, hemşehrilerimizin taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, ilçenin çeşitli noktalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi, talep ve isteklerini dinlemeyi, Onikişubat için plan ve projelerinden bahsetmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Adayı Toptaş’ın yeni durağı Piri Reis Mahallesi oldu. AK Parti Onikişubat ilçe teşkilatının da yer aldığı ziyarette Hanifi Toptaş, 7’den 70’e tüm vatandaşlarla tek tek sohbet ederek taleplerini dinledi, not aldı. Esnafları da iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini ileten Toptaş, “İlçe teşkilatımızla birlikte ilçemizin her bir noktasını tek tek ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geliyor, taleplerini dinleyerek not alıyor ve hedeflerimizden bahsediyoruz. Bugün de Piri Reis Mahallemizdeydik. Esnaflarımıza hayırlı işler dileklerimizi ilettik, hemşehrilerimizle sohbet ettik. Hamdolsun büyük bir teveccühle karşılandık. Hemşehrilerimizin destekleriyle inşallah 31 Mart’ta göreve geldiğimizde mahallelerimizin ihtiyaçlarını gidermek, hemşehrilerimizin taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Dua ve destekleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Su kuyusuna düşen koyun ve inek kurtarıldı
Su kuyusuna düşen koyun ve inek kurtarıldı
Kahramanmaraş'ta depremde enkaz altında kalan ve belden aşağısı tutmayan kadına 11 yaşındaki ikiz çocukları bakıyor
Kahramanmaraş'ta depremde enkaz altında kalan ve belden aşağısı...
https://www.alexa.com/siteinfo