Ayşegül Telli, “Sesimiz Her Geçen Gün, Daha Gür...

Ayşegül Telli, “Sesimiz Her Geçen Gün, Daha Gür Çıkıyor’’

Kahramanmaraş’ta Hayvanların Sesi Derneği ve Maraş Otizm ailesi bir araya gelerek kentin farklı noktalarındaki hayvanları besledi.

08 Şubat 2021 - 12:47

Sokak Hayvanlarının Ailesi Oldular

Kahramanmaraş’ta Hayvanların Sesi Derneği ve Maraş Otizm ailesi bir araya gelerek kentin farklı noktalarındaki hayvanları besledi.

Kahramanmaraş’ta Hayvanların Sesi Derneği ve Maraş Otizm ailesi, sosyal medya üzerinden örgütlenen ve diğer sivil toplum kuruluşlarının 100 kadar üyesi kentin farklı noktalarındaki hayvanları beslemek için harekete geçti. Terk edilmiş çöplükte aç kalan köpekleri beslemek için yanlarında getirdikleri, kuru mama ve sıyrılmış tavuk artıkları ile su getiren hayvan severler, çöplüğün ve bazı mesire alanlarının çeşitli noktalarına yiyecekler bıraktı. Köpekler, beslenirken havada onları izleyen çok sayıda kuşlarda köpeklerin yiyeceğine ortak oldu.

Köpeklerin artık aç kalmayacağını ifade eden Hayvanların Sesi Derneği Kurul Üyesi Ayşegül Telli, “Mesire alanlarında oturmak yasaklanması ile birlikte köpeklerimiz aç kaldı. Bizde bugün buraya gelip bu etkinliğe katıldık. Burada yaşayan yaklaşık 15 köpeğin aç kalmaması için Maraş Otizm ailesi ile anlaşma sağlayarak bir farkındalık oluşturmak istedik burada bulunan mamaya muhtaç köpekleri doyurmak için anlaştık. Bundan sonra köpeklerimiz aç kalmayacak. Hayvanların Sesi Derneği her geçen bir adım daha büyüyor duyarlı vatandaşlar sayesinde sesimiz daha da gür çıkıyor, bundan gurur duyuyoruz, ne kadar insanımız bize destek olursa o kadar güçleniriz, destek veren herkese sonsuz minnettarlıklarımızı sunarız onlar iyi ki var, hepimiz bir olalım’’ dedi.

Maraş Otizm ailesi adına konuşan Melek Abalak ise, ‘’Sokaktaki canlarımız için yardımcı olduk. Bundan gurur ve mutluluk duymaktayız. Hayvanların Sesi Derneği ile iletişime geçerek bu farkındalığa ortak olduk, herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederiz sevgilerimizle’’ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
https://www.alexa.com/siteinfo