ANADOLU BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN BAŞKAN OKAYA ZİYARET

ANADOLU BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN BAŞKAN OKAYA ZİYARET

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Kahramanmaraş Şube Başkanı Ebru S.Akkurt ve Başkan Yardımcısı Ayhan Akyol Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı Makamında Ziyaret Etti.

11 Ağustos 2018 - 16:18

Sıcak bir ortamda ve sohbet havasında gerçekleşen ziyarette  konuşan Belediye  Başkanı Necati Okay, Dernek yönetim kurulunu Dulkadiroğlu Belediyesi’nde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirti. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak devam ettirilen projeler ile ilgilide  açıklamalar yapan Başkan Okay, basın kuruluşlarının önemine değinerek ’’ Basın, Hizmetlerin Vatandaşa Ulaştırılmasında Büyük Öneme Sahiptir” ifadelerini kullandı.

Yapılan hizmetlerin vatandaşlara aktarılmasında basının büyük bir rol üstlendiğini aktaran Başkan Okay, ‘’Basın, bizim için her yönüyle önemli, içerisinde görsel, yazılı ve internet olmak üzere hangi alanda olursa olsun büyük önem taşıyor. Tüm hizmetlerin en doğru şekilde halkımıza ulaştırılmasını sağlayan bu camianın güçlü olması gerekiyor. Toplumun her alanına etki eden basın sektörü çalışanlarına kolaylıklar diliyorum ve ziyaretten dolayı, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Kahramanmaraş Şube Başkanı Ebru S.Akkurt ve yönetim Kurulu üyelerine  teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Kahramanmaraş Başkanı Ebru S. Akkurt  ise Dernek olarak protokol ziyaretleri düzenlediklerini belirtti.

Başkan Akkurt, Dernek faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

 ‘’Doğru ve tarafsız haber anlayışı ile yazılı ve görsel mevcut yayın organlarımızla hizmetlerin duyurulması noktasında bize düşen sorumlulukların bilincinde olarak toplumun her alanına ulaşmaktayız ve ulaşmaya da devam edeceğiz’’diye belirten Başkan Akkurt’ Başkan Okay ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
https://www.alexa.com/siteinfo