Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’dan Bayram Mesajı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’dan Bayram Mesajı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Kahramanmaraşlı Hemşerilerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

24 Mayıs 2020 - 22:01

Ünal, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, ülke olarak bu küresel salgında çok iyi bir sınav verildiğini ve salgınla çok başarılı mücadele süreci yaşandığını söyledi.

Mahir Ünal, mesajında şunları kaydetti:

Kahramanmaraşlı hemşehrilerim bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakıyoruz.Bu ramazan hepimiz için dünyadaki bütün Müslümanlar için biraz mahsun geçti. Çünkü biz müminler, Müslümanlar ramazanı şerifte ibadet, teravih, tabi camilerimizin açık olması bunlar bizi daha da mutlu kılan ibadet ayı olan rahmet ve merhamet ayı olan Ramazan-ı Şerif’i kullukla idrak etmemiz için her birimizi mutlu ve mesut kılan hususlardı.  Ama bu sene bütün dünyanın yaşadığı bu salgınla birlikte Kâbe mahzun, camiler mahzun, müminler mahzun kaldı. İbadetlerimizi evlerimizde yaptık teravihlerimizi evlerimizde kıldıkve bütün dünya zor bir sınamadan geçti bütün dünya şu an da zor bir salgın sınavından, salgın musibetinden geçiyor.
Ülke olarak bu küresel salgında çok iyi bir sınav verdik.  Sağlık sistemimiz bilişim alt yapımız üretim yeteneğimiz her alanda her anlamda çok başarılı bir salgınla mücadele süreci yaşadık. Allah devletimize milletimize zeval vermesin rabbim birliğimizi beraberliğimizi daha pekiştirsin. Bu millet büyük millettir bu millet aziz bir millettir. Bu millet zorluğu bilir bu millet meşakkati bilir o yüzden dayanışmayı paylaşmayı da bilir.  Zaten ramazan ayıda paylaşma dayanışma merhamet birlik beraberlik ayı değil midir?  Şimdi bayrama kavuşuyoruz rabbim her birimizin bayramını bayram etsin rabbim ağız tadıyla bizleri sağlık sıhhat afiyet içerisinde nice bayramlara eriştirsin. Rabbim bizleri sizlere hizmet kar kıldırmaya ve sizlere hizmetkâr olmaya bizleri layık etsin.

BAYRAMINIZ BAYRAM OLSUN.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo