AK PARTİ EKİNÖZÜ’NDE EVET ÇALIŞMASINDA MAHALLERİ DOLAŞIYOR

AK PARTİ EKİNÖZÜ’NDE EVET ÇALIŞMASINDA MAHALLERİ DOLAŞIYOR

AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar Mahallerde  'Evet'i Anlattı

11 Mart 2017 - 17:01

16 Nisan’da yapılacak olan Referandum çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar Ataköy,Gaziler ve Kültür  Mahallelerinde parti temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi .

Halk oylamasının önemini mahalle sakinlerine anlatan İlçe Başkanı Şakalar  , "16 Nisan’da milli irade kazanacak, Türkiye kazanacak, Ekinözü ve Kahramanmaraş kazanacak" dedi.

Referandum çalışmaları kapsamında sahaya inen AK Parti  Ekinözü İlçe Teşkilatının bugünkü durağı Ataköy,Gaziler ve Kültür  Mahallesi oldu. Partinin mahalle temsilcisi, partililer ve vatandaşlar ile buluşan İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemini detaylı bir şekilde anlattı. Saatler süren mahalle toplantısında vatandaşlara kısa bir konuşma yapan Şakalar, referandum çalışmalarında parti temsilcilerinin üstleneceği görevlerin önemine dikkati çekti. Yeni sistemin muhalifler tarafından çarpıtıldığını, ancak milletin ferasetine inandıklarını ifade eden Şakalar , "Halk oylamasıyla ilgili vatandaşlarımız 16 Nisanı bekliyor. Bazı kararsız vatandaşlarımızın evet demesi için bu seçmenlerimizle sıcak temas içerisinde olacağız.

Yola çıktığımız ilk günden beri Ekinözü'nde hedefimiz 'Evet' çıkarmak. Bunun için gayret ediyoruz. Ekinözü’ndeolumlu bir netice elde edeceğimize inanıyorum. Yeni sistemde milletin doğrudan seçtiği mecliste milletvekilleri, eski sisteme göre etkin ve güçlü hale gelecek ve yasamayı hazırlayacak olan milletvekilleri daha donanımlı ve güçlü olacak." dedi.

Şakalar, Referandum sonucunun sadece ülkemizi değil tüm İslam ülkelerini de yakından ilgilendirdiğini belirterek, "Referandum sürecine girdik. Bu referandum sadece ülkemizi değil tüm İslam alemini yakından ilgilendiriyor.  Türkiye'nin dimdik ayakta durması için referandumun çok iyi geçmesi lazım. Hatırlanacağı üzere 2002'den bu yana ülkemizde ekonomi çok iyi bir yere geldi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz büyük bir çağ atladı. Yapılan hizmetleri hep beraber görüyoruz. Unutmayalım ki bu mücadeleler hak ile batıl mücadelesidir. Bunu böyle görmek lazım.   Ekinözü İlçemizde daha önce olduğu gibi bu referandumda da üstüne düşeni yapacağına ve en iyi neticeyi alacağına olan inancımız tamdır" dedi.

KAPI KAPI DOLAŞACAKLAR

Ekinözü İlçe Teşkilatı olarak 16 Nisan Halk oylamasının gerçekleşeceği güne kadar, kapı kapı dolaşıp 'Evet’i anlatacaklarını belirten İlçe Başkanı Şakalar, referandumda Ekinözü halkının vereceği karara güvendiklerini dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adıyaman'daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu
Adıyaman'daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu
Büyükşehir, Zararlılarla Mücadele İçin Gece Gündüz Sahada
Büyükşehir, Zararlılarla Mücadele İçin Gece Gündüz Sahada
https://www.alexa.com/siteinfo