AFŞİN JANDARMASINDAN DRONE’Lİ DENETİM!

AFŞİN JANDARMASINDAN DRONE’Lİ DENETİM!

Afşin İlçe Jandarma Komutanlığında bir ilk gerçekleşti.İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri Drone ile denetim gerçekleştirdi.Denetimlerde 7 sürücüye toplamda Bin 771 Tl idari para cezası uygulandı.

25 Ekim 2019 - 16:00

Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri çocukların okullara daha güvenli bir şekilde gidip gelebilmesi trafik kazaları ve Kural ihlallerinin önlenebilmesi maksadıyla sorumluluk sahasında Drone destekli trafik denetimi icra etti.

Afşin ilçesine bağlı Tanır Mahallesinde bulunan İlk ve ortaokulu çevresi ve Elbistan Çoğulhan il yolunda geçmenin yasak olduğu yerlerde önlerinde giden aracı geçmek, Yaya okul geçitlerinde yaya öğrencilere ilk geçiş hakkını vermemek ve seyir halindeyken cep telefonu kullanmak kuralı başta olmak üzere Kural ihlali yapan sürücüler tespit edildi. Denetimlerde kural İhlalinde bulunan 7 sürücüye toplamda Bin 771 TL trafik idari para cezası uygulandı.

Ayrıca enetim esnasında sürücüler öğrenciler ve Yayalar yol kontrol ve arama noktasında trafik kuralları konusunda bilgilendirildi.

Afşin İlçe Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada,Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında drone ile denetimler aynı kararlılıkla aksatılmadan devam edecek denildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo