AFŞİN’DE KAYIP ARANIYOR!

AFŞİN'DE KAYIP ARANIYOR!

Afşin'de 5 gün önce Hastaneye gidiyorum diyerek 4 yaşındaki Çocuğu ile birlikte evden ayrılan ve geri dönmeyen Gamze Ç.,(25)'den haber alınamıyor.

09 Haziran 2018 - 13:22 - Güncelleme: 09 Haziran 2018 - 13:32

Afşin'e bağlı Merkez Alparslan Mahallesinde ikamet eden Süleyman Ç.,(34), eşi Gamze Ç.'ın 4 yaşındaki çocuğu ile birlikte geçtiğimiz Salı günü sabah Hastaneye gidiyorum diyerek evden ayrıldığını ve bir daha da geri dönmediğini söyleyerek,Eşimin hayatından endişe duyuyorum.Gören ya da yerini bilenlerin insaniyet namına bize ulaşmalarını istiyorum dedi.

Eşim Salı günü sabah Hastaneye gitmek için benden 20 Lira yol parası aldı ve Hastaneye gidip döneceğini söyledi diyerek evden ayrıldığını belirten Süleyman Ç.,3 çocuğumuz var.Mutlu bir yaşantımız vardı.Evde herhangi bir olumsuzluk da yaşanmadı.Eşimin hayatından endişe duyuyorum dedi.

Evden çıktığı gün geri gelmeyen eşi ve 4 yaşında ki çocuğu ile ilgili Savcılığa İhbarda bulunduğunu söyleyen Süleyman Ç.,Aile yakınlarından ve akrabalarından aramadığım kimse kalmadı.Hiç birisinin haberi yok.Bu sebeple hayatından endişe ediyorum.Eşimi gören ya da yerini bilenlerin insaniyet namına bize bilgi vermelerini istiyorum dedi.

Gamze Ç.,'nin Süleyman Ç., ile 10 yıllık evli olduğu ve 3 Erkek çocuğu bulunduğu öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
Kalp Sağlığınız İçin Düzenli Kontrollerinizi İhmal Etmeyin
Kalp Sağlığınız İçin Düzenli Kontrollerinizi İhmal Etmeyin
https://www.alexa.com/siteinfo