Afşin Belediyesi Kışa Hazır…

Afşin Belediyesi Kışa Hazır…

Başkan Güven: “Kışa, her yıl bir önceki yıldan daha hazırız”

02 Aralık 2017 - 20:51

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, belediyenin ekip ve ekipmanlarıyla kışa hazır olduklarını belirterek, kar ve buzlanmaya karşı erken önlem aldıklarını söyledi.

Kış hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Afşin Belediye Başkanı Güven, "Karla mücadele çalışmalarında müdahaleyi hızlandırmak için tuz stoku yaptık, araçlarımızı ayarladık, 2 greyder ve kürüyücü takılmış kazıcı, yükleyicimiz, kamyonlarımız tuzlama araçlarımız hepsi hazır." dedi.

Karla mücadele çalışmaları kapsamında personeller arasında iş bölümü yapıldığını aktaran Başkan Güven, "Karla mücadele ekibimiz, kar yağışı başladığında hemen harekete geçip üçlü devriye geçiyor. Tüm yol aralarımızda bizim görev ve alanlarımızdaki yerlerde vatandaşlarımıza sıkıntı yaşatmadan kış aylarını geçireceğiz. Yine Büyükşehir de hazırlığını yaptı. Özellikle mahalle grup yolları Büyükşehir sorumluluğunda ve tüm hazırlıklar yapıldı. Kışa, her yıl bir önceki yıldan daha hazırız. Hem Afşin Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi olarak. Büyükşehirle de sürekli irtibat halinde müdahaleleri yapıyoruz, yapacağız. Kar yağışı olduğunda grup yollarında ekipler yetişmekte zorlandığında bizde ekiplerimizi grup yoluna gönderiyoruz. Biz zorlandığımızda da büyükşehir mahalle aralarında bize yardımcı oluyor. Afşin Belediyesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak kışa hazırız.

 

Rabbim İnşallah bu kışı da sağ salim vatandaşlarımızla birlikte geçirmeyi nasip etsin. Rabbim Rahmetini esirgemesin inşallah. “ ifadesini kullandı. Parke ve Asfalt Çalışmaları Sürecek Kış aylarının gelmesiyle birlikte Afşin’de inşaat sezonun son günlerini yaşadığına değinen Güven, kış şartlarının el verdiği sürece sıcak asfalt ve parke çalışmalarının devam edeceğin söyledi.

Başkan Güven, “Kış ayları geliyor ve inşaat sezonumuz sona ermek üzere. Fakat bu sene farklı bir çalışma yapacağız. Kış şartlarının el verdiği sürece yine sıcak asfalt çalışmasına devam edeceğiz. Parke çalışmalarımızın da sonuna gelmiş bulunmaktayız. Devam eden yerler var, tamamlanan yer var ama kış mevsimi itibariyle ara vermek durumunda kalıyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın kış şartlarıyla ilgili sıkıntı yaşamayacakları bir mevsime girdik. “dedi. Üst yapı çalışmalarını 2018 yılında tamamlanacağını belirten Güven, kırsal mahalleler dâhil tüm çalışmaların hızlanacağını belirtti. Güven, “İnşaat sezonunda sürekli çalışarak üst yapıyı tamamlamaya başladık. İnşallah üst yapıda sona doğru yaklaşıyoruz. Önceki sezonla birlikte Afşin’in kırsal mahalleleri dâhil çalışmalarımız 2018 yılında tamamlanacak. Elimizden geldiğince yarım kalan çalışmalarımızı tamamlayıp yaza güzel bir başlangıç yapacağız. Açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo