Tek Dokunuşla Her Şey Yolunda

Tek Dokunuşla Her Şey Yolunda

Son zamanlarda evlerinde yer tasarrufu sağlamak isteyen kişilerin minimal ve pratik ev ürünlerine olan ilgisi her geçen gün artıyor.

18 Kasım 2019 - 12:51

Son zamanlarda evlerinde yer tasarrufu sağlamak isteyen kişilerin minimal ve pratik ev ürünlerine olan ilgisi her geçen gün artıyor. Bu kapsamda, Referans Fuarcılık tarafından ‘Yaşamın Fuarı’ teması ile düzenlenen 3. Uluslararası Home Concept, Züccaciye, Ev Eşyaları, Aksesuar, Üretici ve Markalar Fuarı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Küçük evlere çözüm üreten eşyalardan, el yapımı dekorasyon ürünlerine kadar yaşam alanımıza dair her detaya ulaşan ziyaretçiler, 17 Kasım Pazar gününe kadar fuarı ziyaret edebilecek.

Türkiye’ de, züccaciye sektörünün geniş ürün yelpazesine sahip olması, mutfak eşyalarına ve dekoratif ürünlere olan ilgiyi arttırıyor. Bu kapsamda 3. Uluslararası Home Concept Fuarı yemek robotundan, yer tasarrufu sağlayan çamaşır kurutmalığına, el işçiliği ile üretilen tablo ve kristal dekor ürünlerinden ütü süresini en aza indiren ütü masasına kadar birçok farklı ürün çeşidini sergilemek üzereİstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Almanya ve Çin başta olmak üzere Dünya’nın ve Türkiye’nin farklı yerlerinden ziyaretçileri ağırlayan fuar, 17 Kasım Pazar akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

Tek Dokunuşla 250 Çeşit Yemek

12 mutfak robotunun yaptığı görevi tek seferde yapan yemek robotu fuarda ilgi odağı oldu. Tek dokunuşla yemek pişiren, hamur yoğuran, çırpan ve ısıtan akıllı mutfak aleti zaman tasarrufu açısından da kolaylık sağlıyor. Yemek yapmayı dijitalleştiren ürün özellikle çalışan kadınların ilgi odağı olurken, her çeşit yemeği yapabilen mutfak robotu, limonatadan yaş pastaya, çorba çeşitlerinden makarnaya kadar birçok tarifi yapabilme özelliğine sahip.

Ütü Derdi Sona Eriyor

Geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri üzerine çeken fuarda zamandan tasarruf sağlayan ürünler büyük ilgi görüyor. Ütü süresinden yüzde 30 zaman tasarrufu sağlayan ütü masası, aynı zamanda buhar kazanında ütü yapma deneyimi sunuyor. Kumaşının yapısından dolayı ütü yapma süresini en aza indiren ütü masası kadınların vazgeçilmezi olacak.

Ev Dekorasyonunda El Emeği İncelik

Ev ve yaşam alanımıza dair her ürünün yer aldığı Home Concept sofralarımıza ve ev dekorumuza inceliği getiriyor. Üfleme camı sanatla birleştiren kristal tasarımlar göz alıcı renkleri ve modelleriyle ziyaretçiler tarafından ilgi odağı oluyor. Fırça tekniği ve el işçiliği ile renklendirilen tablolar evinizin baş köşesini süslüyor. El emeği ile üretilen duvar tabloları Orta Doğu ve Arap ülkelerinden büyük talep görüyor. Aynı zamanda ürünler, Türk dizilerinde ve ünlü otellerin organizasyonlarında kullanıyor. 17 Kasım Pazar gününe kadar açık olan fuarda el yapımı kristal meyvelik, vazo, şerbetlik ve birbirinden şık tasarımların buluştuğu tablolar sergilenecek.

Küçük Evlere Büyük Çözümler

Katlanabilir özelliği ile dikkatleri üzerine çeken çamaşır askılığı, yer tasarrufu sağlamak isteyenler için çözüm sunuyor. Almaya ve Hollanda başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinden talep gören ürün 3. Uluslararası Home Concept Fuarı’nda ilgi görüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Kılavuzlu Millet Bahçesi bakıma alındı
Kılavuzlu Millet Bahçesi bakıma alındı
https://www.alexa.com/siteinfo