KAMEK RESİM SERGİSİ AÇILDI

KAMEK RESİM SERGİSİ AÇILDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren KAMEK kurslarına katılan kursiyerlerin yaptığı resimler sergilenmeye başladı.

26 Haziran 2018 - 18:51

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açılan resim sergisinin açılışına Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanvekili İbrahim Altun, Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş, Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam ile Kurs Öğretmeni Ayan Genç ile kursiyerler katıldı.

Sergi açılışında kısa bir konuşma yapan Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş, kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları’na katılan kursiyerlerin yaptığı eserlerin sergileneceği serginin 3 gün boyunca açık kalacağını ifade ederek kursiyerlere başarılar diledi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Kurs Öğretmeni Aycan Genç: “KAMEK bünyesinde 60 kursiyerimize resim kursu düzenledik. Kursiyerlerimiz dönem boyunca 100’den fazla eser yaptılar. Bugün burada 70 eseri sanatseverlerimizin beğenisine sunuyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve diğer ilgililere teşekkür ediyor, daha nice kurslarda görüşmek üzere diyorum” dedi.

KAMEK Kurslarının yaz dönemi kurslarının başladığına işaret eden Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanvekili İbrahim Altun ise yaptığı açıklamada: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un talimatları doğrultusunda vatandaşlarımıza yönelik el becerilerini geliştirme ve meslek edindirme kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Tüm sanatsever halkımızı sergilerimizi görmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Resim sergisinde sergilenen resimlerin tek tek incelenmesinin ardından topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo