BELEDİYELER SİYASİLERİN ELİNİ GÜÇLENDİRİYOR!

BELEDİYELER SİYASİLERİN ELİNİ GÜÇLENDİRİYOR!

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, özellikle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Onikşubat Belediyesi başta olmak üzere AK Partili belediyelerin

13 Nisan 2018 - 19:33

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, özellikle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Onikşubat Belediyesi başta olmak üzere AK Partili belediyelerin hükümet yatırımları düzeyinde projeleri hayata geçirmelerinden dolayı bölgelerindeki siyasilerin elini güçlendirdiğini söyledi.

Görgel, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın özellikle son zamanlarda gerçekten müthiş atılımları var. Bunları hep beraber görüyoruz. Onikişubat Belediye Başkanımız gerçekten hem tecrübesiyle, hem bakış açısıyla Onikişubat’ımıza çok farklı, çok güzel kazanımları oldu. AK Parti'de siyaset yapan insanlar olarak bizlerin işini kolaylaştırıyorlar sağ olsunlar” dedi.

Genelde AK Parti’de yerelde Kahramanmaraş’ta özelde ise Onikişubat ilçesinde siyaset yapmaktan gurur duyduğunu ifade eden Başkan Görgel, şöyle konuştu: “Ben AK Partide daha önce gençlik kollarında görev yapıyordum. Çok uzun yıllardır bu partinin içerisindeyim. Öncelikle Tayyip Erdoğan’ın partisinde Tayyip Erdoğan’ın liderliğini yaptığı bir partide bu partinin bir evladı olmak bizim için gerçekten onur, gurur meselesi. Bu teşkilatın üyesi olmak bizim için çok güzel. Aynı zamanda çok gayretli bir milletvekili portföyümüz var. Büyükşehir Belediye Başkanımızın özellikle son zamanlarda gerçekten müthiş atılımları var. Bunları hep beraber görüyoruz. İlçe Belediye Başkanımız gerçekten hem tecrübesiyle, hem bakış açısıyla Onikişubat’ımıza çok farklı kazanımları oldu. AK Parti'de siyaset yapan insanlar olarak bizlerin işini kolaylaştırıyorlar sağ olsunlar.”

Belediyelerin her tür hizmeti en kırsaldaki mahallelere bile götürdüğünü kaydeden Görgel, şöyle devam etti: “Hizmet hizmet saymak mümkün değil; ama bizim biliyorsunuz köyden mahalleye dönüşmüş mahallelerimiz var. Yani neredeyse parke yapılmamış, yolunda sıkıntı olan çok az yerimiz kaldı, neredeyse bitti. Büyükşehir belediyemizin, ilçe belediyemizin hemen hemen her köye bir bilgi kültür evi kazandırdığını görüyoruz. Çocuk oyun parkları kazandırdığını görüyoruz. Gerçekten yaşam kalitesini merkezde yaşayan insanların seviyesine ulaştırma gayretini hep beraber görüyoruz. Bu anlamda çok şanslıyız. Yine Büyükşehir Belediyemizin ilçemizde özellikle devasa yatırımlarını görüyoruz. Şekerdere yoluna yapmış olduğumuz yatırım gerçekten nerdeyse bir merkezi hükümet seviyesinde çalışmalarını görüyoruz. Çok büyük yeşil alanlar kazandırıyor büyükşehir belediyemiz. Özellikle ilçemizde Kahramanmaraş’ın genelinde ve her gittiğim mahallede vatandaşın mutluluğunu hissedebiliyoruz. Artık vatandaşların talepleri de çok değişti. İlk siyaset yapmaya başladığımdaki vatandaşın talepleriyle şuandaki talepler arasında nerdeyse siyah beyaz kadar fark var.”

Kahramanmaraş’ın, Türkiye'nin göz bebeği illerden bir tanesi olduğunu belirten İlçe Başkanı Fırat Görgel, “Gerçekten çok yaşanılası, insanı çok kıymetli, çok değerli.Çok güzel bir insan kaynağının olduğu, kendi kültürünün, örfünün, âdetinin gayet güzel yaşandığı bir şehirdir. Onikişubat da şehrimizin içerisinde göz bebeği ilçelerimizden bir tanesi. Gerçekten ben ilçemizin yapısını, ferasetini, insan kaynağını çok önemsiyorum. Çok güzel bir insan kaynağına sahibiz. Bu ilçede siyaseti çok severek yapıyorum. Bizim için en son veri kaynağı 16 Nisan Referandumu.Elhamdülillah ilçemiz yüzde 80 olumlu bir karşılık verdi.Tabii ki bu bizim için çok sevindiriciydi. 16 Nisan'dan sonra hemen biz 2019 seçimlerine çalışmaya başlamıştık. Herhangi bir boşluk bırakmıyoruz arada” şeklinde konuştu.

Seçim çalışmalarını hem sandık bazında, hem de mahalle bazında aksatmadan devam ettirdiklerini vurgulayan Görgel, şöyle devam etti: “Elhamdülillah hem arkadaşlarım olsun, hem gençlik kollarımız olsun, hem kadın kollarımız olsun ana kademe teşkilatımız gayet uyumlu bir biçimde belediyelerimizle beraber il teşkilatımızla, diğer ilçelerimizle gayet uyumlu bir biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben 2019'da da bugüne kadar olduğu gibi Onikişubat ilçemizde de Kahramanmaraş'ta da çok iyi bir netice ile seçimi atlatacağımız kanaatindeyim.Biz, milletin iradesi neyse ona saygılıyız. Yani Millet bizim için neyi uygun görürdüyse bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalara bakarak oy verdi.Gerçekten AK Parti hem memleketimizde hem de ülkemizde hem merkezi hükümet çalışmalarıyla hem de yerelde milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın, belediyelerimizin, teşkilatlarımızın bunlara aracı olmalarıyla çok önemli bir konuma getirdi ülkemizi. Yani Türkiye 2002 yılındaki Türkiye’den çok farklı bir durumda şuanda. Gerçekten AK Parti’nin bu ülkenin kaderinde geleceğinde çok önemli katkıları var.Burada siyaset yapan insanların iyi işler yaptığı kanaatindeyim. Önümüzdeki seçimlerde de vatandaşlarımız bizim için ne uygun gördüyse bizim kabulümüz. Biz milletin iradesine bugüne kadar saygı gösterdiğimiz gibi bundan sonra da aynı şekilde saygı duymaya devam edeceğiz. Ama ben şunu görüyorum: Mahallelerde, yapmış olduğumuz toplantılarda vatandaşın içinde gezdiğimizde ben iyi bir teveccühün olduğunu düşünüyorum. Hem cumhur ittifakına iyi bir teveccühün olduğunu görüyorum, hem de partimize iyi bir teveccühün olduğu nu görüyorum. O yüzden bunun karşılığını sandıkta bugüne kadarki oy oranımızın daha da yükselerek yansıyacağı kanaatindeyim.” (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim
Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim
Gaziantepli Yazar Köylüoğlu’nun Başarısı
Gaziantepli Yazar Köylüoğlu’nun Başarısı
https://www.alexa.com/siteinfo