Güzellik Uzmanı Ketizmen: ''Güzellik Merkezi Hizmetleri Oldukça Kapsamlı''

Kahramanmaraş'ta güzellik ve estetik alanında çalışmalarda bulunan ve profesyonel çalışmalarına devam eden Cavidan Ketizmen, “Güzellik merkezleri ve kuaförler arasında temel farklılıklar bulunuyor” dedi.


Güzellik Uzmanı Ketizmen: ''Güzellik Merkezi Hizmetleri Oldukça Kapsamlı''

Kahramanmaraş'ta güzellik ve estetik alanında çalışmalarda bulunan ve profesyonel çalışmalarına devam eden Cavidan Ketizmen, “Güzellik merkezleri ve kuaförler arasında temel farklılıklar bulunuyor” dedi.

Kahramanmaraş'ta güzellik ve estetik alanında çalışmalarda bulunan ve profesyonel çalışmalarına devam eden Cavidan Ketizmen (27), güzellik merkezi hizmetlerinin farklılığına dikkat çekti.

Ketizmen, “Güzellik merkezleri ve kuaförler arasında temel farklılıklar bulunuyor. Güzellik merkezinde sunulan hizmetler oldukça kapsamlı. Manikür, pedikür gibi uygulamalar kuaförlerde de sunulsa da güzellik merkezlerinde aynı zamanda çeşitli estetik uygulamalar da gerçekleştiriliyor. Bu nedenle güzellik merkezlerinin geniş bir hizmet içeriğine sahip olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Son zamanlarda insanların daha çok güzellik merkezlerine yönelim gösterdiklerinin altını çizen Ketizmen, “Biliyorsunuz insanlar geçmişten günümüze güzel ve estetik bir görünüm adına farklı uygulamalara başvurmuştur ve başvurmaya da devam ediyor. Bu durum, güzellik salonlarının kuaförlerin bir adım önünde yer almasına neden oluyor. Ayrıca güzellik salonları kapsamlı bir hizmet sunduğu için müşterilerin taleplerinin çok daha kolay bir şekilde karşılandığını söylemek mümkün. Güzellik salonları, hizmet ağı ve hizmet türü bakımından kuaförlerden farklılık gösteriyor. Kadın ve erkeklere hitap eden güzellik salonları, çeşitli estetik uygulamaları da bünyesinde barındırıyor. Kadınların güzel ve estetik görünme ihtiyaçlarını karşılayan güzellik salonları, birçok insan tarafından sıklıkla tercih ediliyor Bizim yaptığımız işlemlerde lazer, dermapen, bölgesel incelme, microblading, dudak renklendirme, ipek kirpik, kaş laminasyonu ve yine birçok kişisel bakım mevcut ama kuaförlerde bunlar sınırlıdır.” Estetik Uygulamalar Güzellik Merkezlerinde Gerçekleştiriliyor Güzellik merkezlerinde, epilasyon başta olmak üzere farklı estetik uygulamaların gerçekleştirildiğini belirten Cavidan Ketizmen, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Biliyorsunuz, kadınlar hayatın her alanında göz alıcı bir görünüm elde etmek ister. Bu durum, güzellik merkezlerine olan yönelimin artmasını olanaklı hale getiriyor. Biz de güzellik salonumuzda müşterilerimizin taleplerini karşılama noktasında çalışmalarda bulunuyoruz, çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır, işlemler acılı olduğu için hanımefendiler çekiniyor hiç korkmasınlar her acının sonunda bir güzellik vardır” dedi.