Bağcı Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlıktan Teşekkür

Kahramanmaraş'ta Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Sektörüne iddialı giren, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen Bağcı Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bağcı, açılış programına katılan konuklara bir teşekkür mesajı yayımladı.


Bağcı Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlıktan Teşekkür

Kahramanmaraş'ta Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Sektörüne iddialı giren, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen Bağcı Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bağcı, açılış programına katılan konuklara bir teşekkür mesajı yayımladı.

Onikişubat İlçe Vadi Mahallesi Süleyman Çelebi caddesi üzerinde bulunan geçtiğimiz günlerde Emlak ve Bağcı Gayrimenkul Danışmanlık şirketi açıldı. Açılışı gerçekleştirilen şirket sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bağcı, açılışla ilgili şu mesajı verdi: "Öncelikle Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Sektöründe ilk ve tek adresin Bağcı gayrimenkul şirketimizin olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bu konuda Kahramanmaraş’ta gayrimenkul sektörüne Avrupa standartlarını getirmeyi hedefliyorum. Bağcı Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı olarak, şirket kuralları gereği güven ve disiplin içerisinde emlak alım satım ve gayrimenkul danışmanlık hizmetinde, müşterilerimizin yenilikçi, Ultra, Modern, Elit ve Lüks Viaypi adresi mutlaka biz olacağız."dedi.

"TÜRKİYE VE AVRUPA ARASINDA KÖPRÜ KURUP, MEKİK DOKUYORUZ"

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bağcı, "Firma olarak gelişen teknoloji hayatımızın her alanında yer almaya başlamıştır. Dünyada ve Ülkemizde gelişen yenilikçi teknoloji ile birlikte, Emlak sektöründe dijital pazarlama ile ve dijital pazarlama kanallarını kullanarak, gayrimenkul alım ve satım işlerinde doğrudan müşteriye ulaşmak ve ulaştırmak adına hizmet veriyoruz. Dünyayı ve Ülkemizi saran bu Ekonomi krizinde, Türkiye ve Avrupa arasında Bağcı gayrimenkul firma olarak köprü kurup, mekik dokuyoruz. Bu şekilde yaptığımız çalışmaların neticesinde müşteri memnuniyeti ve müşteriden aldığımız güven, inanın Bağcı gayrimenkul olarak bizleri fazlasıyla heyecanlandırdığını görmekteyiz. Alım, satım, kiralama ve danışmanlık yönünden bakacak olursak araziyi, toprağı, yapıyı ve buna ilişkin bulunduğu çevre ve fiyat, gayrimenkul alanında tamamen iyi bir taramadan geçirerek bir ön çalışma yapıyoruz."diye belirtti.

"BİZ SAATLE VE ZAMANLA YARIŞIYORUZ"

Bağcı; "Müşterilerimizle birebir karşılıklı yaptığımız görüşmelerin yanı sıra telefonla ve dijital ortamda birlikte hareket ederek fikir alışverişinde bulunarak onların bizden tam olarak ne istediğinin kanaatine vararak çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Bu konuda gerçekleşmesini istediğimiz bir çok projelerimizi ilerleyen gün ve ay içerisinde hayata geçirmeye başlayacağız. Allah (c.c.) izin verdiği sürece hep birlikte yaşarak göreceğiz. İş yerimizin açılışını geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiğimiz günden şu ana kadar çok kısa bir zaman süre içerisinde, yani bir haftada sanki bir yıl, yol kat etmiş gibi gecemizi gündüzümüze katarak ekibimle birlikte hareket ederek çalışmaya devam ediyoruz. Biz saatle zamanla yarışıyoruz. İnanın gün içinde randevulara ve çekimlere ayrıca sahada ev, arsa, bağ bahçe birde müşteriyle bir araya gelebilmek adına verilen randevu saatlerine bile yetişemiyoruz. Çok şükür biz çalışmaktan şikayet etmiyor. Tam tersine çalıştıkça mutlu oluyoruz."ifadesine yer verdi.

Mehmet Bağcı, Mesajında son olarak şunları dile getirdi: "Ben buradan Bağcı Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı olarak, İş yerimizin açılışının davetine icabet eden başta Helete eski Belediye Başkanı Mehmet Saygaz ve 112 Acil Çağrı Merkezi (AÇM) Müdürü Akın Ozan ve şirket ortaklarım Zübeyde Karakoyun, Şefik Musli kardeşime ve bizleri seven çok kıymetli değerli eş, dost ve arkadaşlarım ayrıca bazı nedenlerden dolayı gelme imkanı bulamayan uzaktan ve yakından açılışımıza katılamayan gerek siyasi, gerekse gönülden bizlere tebrik mesajı ve en kalbi sevgi ve saygılarını çiçekleriyle süsleyen iş adamlarına ve tüm aile efradına ve çok kıymetli basın mensuplarına teşekkür ederim."