Kahramanmaraş’ta Bıçaklı Kavga Kamerada

Halk otobüsü şoförü kendisini bıçaklayan kişiyi hastaneye yetiştirdi 


Kahramanmaraş’ta Bıçaklı Kavga Kamerada

Kahramanmaraş’ta bindiği halk otobüsünde telefonla tartışan daha sonra güzergah üzerinde tartıştığı kişilerle bıçaklı kavgaya karışan şüpheli, aldığı bıçak darbesiyle kendisini sakinleştirmeye çalışan şoförü bıçaklayarak ağır yaralanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Aksu Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı üzerinde halk otobüsü seyir halinde iken V.K (26), D.M.Ç (25), M.Ş (25) ile S.B. (24) arasında bilinmeyen sebeple telefonla tartışma çıktı. Telefonla çıkan tartışma sonrası her iki taraf halk otobüsü güzergahı olan yolda kavga etmeye başladı. Bıçakların kullandığı kavgada yaralanan S.B, kendisini sakinleştirmeye çalışan halk otobüsü şoförü F.Ç’yi bıçakla yaraladı. Bıçaklanan şoför, kendisini ve kendisini bıçakla yaralayan şüpheliyi hastaneye yetiştirdi. Yaşananlar, halk otobüsü güvenlik kamarasınca saniye saniye görüntülendi.

Yolcuların ihbarıyla harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, kavgaya karışanları olayda kullanılan 1 adet kurusıkı tabanca ve 2 adet bıçak ile birlikte gözaltına aldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan halk otobüsü şoförünün sağlık durumunun ciddiyetini koruğu öğrenilirken, bıçaklı saldırgan S.B’nin tedavisinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden V K ve D.M.Ç, emniyette işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak, cezaevine konuldu.