Diyet Restorant Foodwell Kahramanmaraş’ta açıldı

Diyet Restorant Foodwell, Kahramanmaraş’ta düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Diyet Restorant Foodwell Kahramanmaraş’ta açıldı

Onikişubat İlçesi 22. Gün Mahallesi yer alan Diyet Restorant Foodwell açılış kurdelesini TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, CHP İl Başkanı Esat Şengül kesti.

Açılış sırasında gazetecilere açıklama yapan Yatırımcı ve FoodWell Yönetim Kurulu Başkanı Eylem Ulutop, Kahramanmaraş’a böyle bir restoran kazandırdığı için çok memnun olduklarını söyledi.

“Hedeflerimiz insanlara diyet ile perhizin çok farklı olduğunu hissettirmek”

Ulutop, açıklamasında; “Hedeflerimiz insanlara diyette perhizin çok farklı olduğunu hissettirmek,  insanlara diyet dediğimiz zaman direk olarak perhiz dediğimiz tatsız, tuzsuz glütensiz ürünler geliyor, sağlığı temsil ediyor. Bizimde amacımız burada insanları güzel bir şekilde sağlıklı düzenli yemek yemeye teşvik etmek. Projemiz aniden gelişti, sonuç çok güzel bir emek var burada, şehrimden gurur duyduğum için ilk şubemi Kahramanmaraş’a açtık. Böyle güzel yararlı bir mekanı kendi memleketime kazandırmak istedim. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Yoğun ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum. Bir kez daha doğru karar verdiğimi ispatladım, heyecanlıyım, mutluyum şehrimize Kahramanmaraş’a hayırlı olsun, yatırımcılarımızdan istediğim önemli bir şey var. Memleketimize sahip çıkalım. Bu mağazayı açmak istediğimde insanların bana sorduğu soru şuydu: ‘Bu mağaza Kahramanmaraş’a fazla değil mi?’ Bende, hayır fazla değil bu kelimeye çok kırılıyorum, üzülüyorum bir bu şehrin sevdalısı olarak tüm yatırımcılarımız Kahramanmaraş’a en güzel mekanları, en güzel hizmetleri sunsunlar ve güzel şehrimizin sahip olduğu özlediği güzel mekanları, sosyal etkinlik mekanları açsınlar çok teşekkür ediyorum şehrimizin güzel insanlarını mağazamıza bekliyorum” dedi.