Ampute Futbol Karşılaşması Türkoğlu’nda

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına düzenlenen Suriye AfrinAmpute Futbol Takımı ile Türkoğlu Belediyesi Ampute Futbol Takımı maçı Türkoğlu Sentetik Çim Sahasında oynandı.


Ampute Futbol Karşılaşması Türkoğlu’nda

Vali Yardımcısı Kaymakam Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye BaşkanıOsman Okumuş, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ekrem Karaoğlan ve Kurum Amirleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına düzenlenen Suriye AfrinAmpute Futbol Takımı ile Türkoğlu Belediyesi Ampute Futbol Takımı arasında oynanan müsabakayı tribünden izlediler.

Karşılaşmayı Suriye Afrin Ampute Futbol Takımı 2-1 kazandı.

“Gençlerimizi Bu Tür Faaliyetlerle Spora Kazandırmamız Gerekiyor”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına düzenlenen karşılaşmada konuşan Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Öncelikli olarak iki takımın sporcularına başarılar diliyorum. Bundan 5 yıl önce, 15 Temmuz da hain Fetöcülerin darbe girişimi ile aradan 5 yıl geçti. Allah o günleri bir daha yaşatmasın.Tabi bunun içinde sadece dua ile değil, kalbimizle, yüreğimizle bütün vücudumuzla bu tür hainlere inşallah, gerekli dersi her zaman vermemiz gerekiyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anısına programlarımız devam edecek. 23 Nisan parkında Uluslararası güreş organizasyonu olacak, daha önce 17 yıl yapmıştık. 2 yıl ara verdik,  şimdi yine devam ettiriyoruz. İnşallah bundan sonraki etkinliklerimiz daha da hızlı arttırarak devam edecek.

Dört tane spor kompleksi, 20 ye yakın halı sahamızla beraber Türkoğlu ilçemizin değişik mahallelerinde her türlü sportif faaliyetleri uğraşıyoruz. Geçtiğimiz ay 3.ligin yine kapısından döndük.  Kahramanmaraş’ta spor ve futbol denilince, Türkoğlu belediyesi, Türkoğlu Belediye Başkanlığı akla geliyor. Hiçbir ilçede dört tane spor kompleksi yok. 5. Yeşilyöre Mahallemize yapacağız.İnşallah gayretli çalışmalarımız bundan sonrada devam edecek.

Bizler çocuklarımızı ve gençlerimizi bu tür faaliyetlerle spora kazandırmamız gerekiyor. Bu vesileyle Suriye’den ilçemize gelen Değerli Ampute yarışmacı arkadaşlarımıza,futbolcularımıza özverili bir şekilde buraya geldikleri için teşekkür ediyorum”.dedi.