Kahramanmaraş’ta Azılı Hırsız Son İşinde Suçüstü Yakalandı

Kahramanmaraş’ta işyerlerine dadanan 62 yaşındaki azılı hırsız, asayiş ekiplerinde yapılan fiziki takip sonrası son işinde suçüstü yakalandı.


Kahramanmaraş’ta Azılı Hırsız Son İşinde Suçüstü Yakalandı

Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş başta olmak üzere, çevre illerde birçok hırsızlık olayına karıştığı belirlenen Arslan K. (62) asayiş timleri tarafından Azerbaycan Bulvarı üzerinde suçüstü yakalandı. Dün gece Şazibey Mahallesinde bulunan bir iş yerinde şüpheli bir sahsın olduğu bilgisi üzerine İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş timleri, harekete geçti. Bölgeyi ablukaya alan polis ekipleri, şahsın kaçabileceği ve saklanabileceği yerleri didik didik aradı. 62 yaşındaki şüphenin yerini tespit eden polis ekipleri kısa süreli kovalamaca sonrası Arslan K.’yı yakaladı.

Gözaltına alınan ve emniyete götürülen şüphelinin, İsmetpaşa Mahallesinde meydana gelen iki iş yerinden 40 adet telefon hırsızlığı, Azarbeycan Caddesi üzerinde meydana gelen bir iş yerinden 20 karton sigara ve 5 bin TL para çalınması, Yenişehir Mahallesi telefon satış mağazasından 4 adet telefonun çalınması olayına karıştığı polis ekiplerince belirlendi.

Şüphelinin hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikten sonra Gaziantep’e, Mersin ve Şanlıurfa illerine giderek çaldıkları eşyaları sattığı tespit edildi.

Suçüstü yakalanan Arslan K'nin yapılan üst aramasında, son hırsızlık olayından işyerinde çaldığı paralar ve hırsızlık olaylarında kullandığı tornavida ve eldiven çıktı.  Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro amirliğinde yapılan sorgusundan ardından adliyeye sevk edilen Arslan K., tutuklanarak cezaevine konuldu.