Başkan Mahçiçek, AK Parti’nin 19. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti’nin 19. kuruluş yıldönümü vesilesiyle mesaj yayımladı.


Başkan Mahçiçek, AK Parti’nin 19. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti’nin 19. kuruluş yıldönümü vesilesiyle mesaj yayımladı. Başkan Mahçiçek, “14 Ağustos 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, birçok zorlukları aşarak bugüne kadar gelmiş ve ülkemize çok şey kazandırmıştır” dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

“2001 yılından bu yana girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başarabilmiş bir parti, şimdiye kadar yapılmayanı yaparak ülkemizin eksiklerini gidermiş ve milletin gönlünde yer edinmiş, ülkesine ve milletine kazandırdığı sayısız yenilikle hizmet etmeye devam etmiştir. Temenni ediyorum ki, daha uzun yıllar da hizmet etmeye devam edecektir.

AK Parti’nin reform niteliğinde yenilikleri ülkesine kazandırmasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu, dünya sahnesinde söz sahibi oluşu ve liderliği bizleri bugünlere getirmiştir.

AK Parti döneminde yapılan icraatlar, değişim, dönüşüm ve yenilikler saymakla bitmez. Bu ülkenin faizini dahi ödemeye yetişemediği IMF’e olan borcu kapatıldı. Terör örgütleriyle mücadele yurt içi ve yurt dışında kararlılıkla sürdürüldü.Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul ve İzmir arasını 3.5 saate indiren Osmangazi Köprüsü, Şehir Hastaneleri, 150 milyon yolcu kapasiteli dünyanın en büyük havalimanının ilk etabı her türlü engellemelere rağmen açıldı.

Başta savunma sanayisi olmak üzere milli ve yerli üretimde;İHA, SİHA, Mehmetçiğimizin kullandığı silahlar, zırhlı aracımız VURAN 4*4,ATAK helikopterimiz, GÖKTÜRK Milli Keşif uydumuz, ilk otomobilimiz TOGG gibi adını daha sayamayacağım nicelerini AK Parti döneminde ülkemize kazandırdık.
Türk lirasından 6 sıfır atılması, işsizlikte ve enflasyonda tek haneli rakamlara gelinmesi, kamuda ve eğitimde kılık kıyafet serbestliği, 12 Eylül darbecilerinin yargılanması gibi köklü değişiklikler AK Parti hükümeti döneminde oldu.
Her şeyden önemlisi bugün Türkiye’miz, dış politikada bölgesinde ve dünyada söz sahibi ülke haline geldi. Biz artık büyük bir ülkeyiz ve bölgemizde eskisi gibi istedikleri politikaları gerçekleştiremiyorlar.

Ve tabi ki Ayasofya Camii’nin yeniden ibadete açılması da, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kısmet olmuş, milletinden aldığı güçle 86 yıllık esaretisona erdirmiştir.

Görüldüğü gibi ülkesini güçlendiren, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir Türkiye ve milleti için çalışan bir AK Parti var.

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partimizin 19. kuruluş yıldönümünü kutluyor, nice yıllar daha ülkemize hizmet etmesini temenni ediyorum.”