Başkan Mahçiçek, Esnafı Gezerek Uyarılarda Bulundu

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Piazza Alışveriş Merkezi ve Tekerek Yolu’nda bulunan esnafı ziyaret ederek, pandemi süreciyle ilgili kuralları hatırlattı ve uyarılarda bulundu.


Başkan Mahçiçek, Esnafı Gezerek Uyarılarda Bulundu

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Piazza Alışveriş Merkezi ve Tekerek Yolu’nda bulunan esnafı ziyaret ederek, pandemi süreciyle ilgili kuralları hatırlattı ve uyarılarda bulundu. Yapılan denetimlerle ilgili açıklama yapan Başkan Mahçiçek şu ifadelere yer verdi.

“İçişleri Bakanlığımızın 81 il Valiliğine gönderdiği ‘Koronavirüs Denetimleri’ konulu genelge kapsamında, bugün devletimizin tüm organlarıyla sahada esnafımıza ve vatandaşımıza gerekli uyarıları yapıyoruz. İlçemizde 1749 noktada jandarmamızla, polisimizle ve diğer kamu kurumlarımızla denetimlerimizi gerçekleştirdik.

Pandemi süreci henüz geçmiş değil. Rehavete kapılmadan sosyal mesafemize, hijyen kurallarına ve maske takmaya özen göstereceğiz. Bu konuda esnafımızı bizzat ziyaret ederek hatırlatmalarda bulunduk.

Zabıta ekiplerimiz semt pazarlarımızda mütemadiyen denetimler yaparak, halkımızı uyarmaya ve kurallara riayet etmeleri konusunda hatırlatma yapmaya devam ediyorlar.

Bu sıkıntılı günleri hep birlikte hareket edersek atlatabiliriz.  Sevdiklerimiz ve ailemiz için kurallara riayet edelim, maske takmaya özen gösterelim.”

Tüm gün esnafları ziyaret eden Başkan Mahçiçek, karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşarak gerekli uyarılarda bulundu.