Dulkadiroğlu’nda Virüs Sonrası İlk Cuma Eda Edildi

Dulkadiroğlu Belediyesi, normalleşme süreci kapsamında belirli camilerde eda edilen Cuma namazı ve vakit namazları öncesinde camilerde hazırlık çalışmaları gerçekleştirdi. 


Dulkadiroğlu’nda Virüs Sonrası İlk Cuma Eda Edildi

Sosyal mesafe düzeni ve cami dezenfekte işlemi gerçekleştiren Dulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini huzur içinde gerçekleştirmesi adına, 49 Cami, 4 okul ve KAFUM fuar alanında çalışma yaptı.  Pandemi sürecinde cami dezenfekteçalışmalarını başarı ile yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, normalleşme süreci kapsamında başlayan toplu namaz faaliyetleri için de ayrıca çalışma yaptı.
Cuma namazı için belirlenen camilerde sosyal mesafe düzeni yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, temizlik ve dezenfekte çalışmaları da yaptı.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları söyledi: “Uzun bir aradan sonra hamdolsun vatandaşlarımızla birlikte Cuma namazımızı eda ettik. Öncelikle bu süreçte büyük bir özveri ve anlayış gösteren hemşerilerime teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bu süreç daha da iyi hale gelecek ve tüm vakit namazlarımızı da Camilerimizde toplu halde kılacağız. Camilerimizin ibadete hazırlanmasında ekiplerimiz üzerine düşeni yapıyor ve yapmaya devam ediyor.”