D-8 Zirvesinde Kahramanmaraş Rüzgarı

Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği Global Üst kurul Diplomatik İlişkiler komisyonu tarafından Sakarya Şubemiz ev sahipliğinde düzenlenen Diplomatik İlişkiler Zirvesi düzenlendi.


D-8 Zirvesinde Kahramanmaraş Rüzgarı

Dış İşleri Bakan Yardımcısı Faruk KAYMAKÇI, Milletvekili Çiğdem ERDOĞAN ATABEK, TÜVASAŞ Genel Müdürü Prof.Dr. İlhan KOÇARSLAN, 30 dan fazla yabancı devlet büyükelçisi, Temsilci ve Ticaret Ataşelerin katıldığı zirvede Kahramanmaraş MÜSİAD Şube Başkanı ve ALPEDO KERVAN Lezzet gurubu yönetim kurulu Başkanı Sami KERVANCIOĞLU Bir Turizm elçisi Olarak Kahramanmaraş’ın  tanıtımı için Kahramanmaraş Dondurması kestirdi ve tüm katılımcılara ikram etti.

Zirve sonrası düzenlenen yemek programında Kahramanmaraş Dondurması ikram edilen Yabancı Devlet Büyükelçilerini Şehrimize Davet eden KERVANCIOĞLU “ Başta bize bu fırsatı sunan MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Abdurrahman KAAN’ a Global Üst Kurul Başkanı Adnan BOSTAN’ a, Yerel Üst Kurul Başkanımız Kıymetli Hemşerimiz Ahmet ŞEKERLİ’ ye, ve muazzam ev sahipliği yapan Sakarya Şube Başkanımız Yaşar COŞKUN’ a ve profesyonel ekibine teşekkür ediyorum. Şehrimizi Her platformda tanıtmaya ve yerli yabancı herkesi, doğası güzel gastronomisi güzel, sektörel çeşitliliğiyle canlı ve geniş ticarete sahip Kahraman Şehrimize davet etmeye devam edeceğiz” dedi