Bir Şehir, İki Kadın

Araştırmacı Yazar ve Doğal Yaşam Danışmanı Nuray Karpuzcu etkinlik, fuar organizasyonları ve Camii halılarının altın markası ForFloor kurucusu Fadime Dağlı Atak’tan Kadın Dayanışması.


Bir Şehir, İki Kadın

Aslen Kahramanmaraşlı iş ve doğal yaşam alanında başarılı iki kadın hemşehrimiz gurbette İstanbul da dayanışma örneği sergiledi. Doğal yaşam danışmanlığı hizmeti almak üzere araştırmacı yazar ve doğal yaşam danışmanı Nuray Karpuzcu ile buluşan Fadime Dağlı Atak, öncelikle gurbette hemşehrilerimiz arasında dayanışma örneği sergilemeliyiz. Taleplerimiz doğrultusunda ihtiyacımızı giderecek hemşehrimiz varsa öncelikle hemşehrilerimizi tercih etmeliyiz. Ben Nuray Karpuzcu hanımefendiyi ulusal büyük televizyon kanallarında yaşam programlarında izlerken gurur duyuyordum. Bugün kendisiyle tanıştık ve danışmanlık almak nasip oldu. Hemşehrilerimiz özellikle de çalışan kadınlarımız pozitif dayanışma örneği sergilemeliyiz, dedi.

Araştırmacı yazar ve Doğal Yaşam Danışmanı Nuray Karpuzcu, bu sabah danışmanlık merkezimizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran başarılı etkinlik ve organizasyonlara imza atan Fadime Dağlı Atak hanımefendi ile bir sinerji oluşturduk. Planlı bir görüşmemizde hemşehrimizi alanımız olan doğal yaşama merhaba demesi adına doğal organik kahvaltı sürprizi yaptık. Nuray Karpuzcu ile Doğal Yaşam Danışmanlık merkezimiz İstanbul Fatih’te Hırka-i Şerif semtinde yer almaktadır. Bizlerle tanışmak isteyen hemşehrimizi merkezimize davet ediyoruz. Dedi.

Kahramanmaraşlı gazeteci Eyüp Kadir Kılcı’nın da organize ettiği “Bir Şehir İki Kadın” buluşması önümüzdeki hafta başka bir değerimizi beş çayında buluşturacak.

Araştırmacı Yazar ve Doğal Yaşam Danışmanı Nuray karpuzcu TRT1,Haber7,başta olmak üzere ulusal televizyon kanalları, haber portalları yaşam programlarına konuk olmakta, geniş kitlelerle buluştuğu il ve ilçe belediyeleri, vakıf ve iş dünyası derneklerinde seminerler vermektedir.

27 Kasım da İstanbul da DOSTSİAD “dost buluşmaları” programında “Nuray Karpuzcu ile Öteki Sağlık ve Nebevî Tıp” konulu programın konuğu olacak.