İKİ ADRESTE 10 KİŞİYE KUMAR BASKINI

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından farklı adreslerde iki ayrı kumar olayına suçüstü yapıldı.


İKİ ADRESTE 10 KİŞİYE KUMAR BASKINI

Kahramanmaraş il genelinde  kumar oynatan ve oynayan şahısların yakalanabilmesi ve kumar suçunun önlenmesi amacıyla ahlak büro sivil ekipleri kamufle olarak takip ve baskınlarına devam ediyor. Iki ayri adrese operasyon yapan polis ekibi, 8 'i kumar oynayan ve 2'si kumar oynatan 10 şahsa suçüstü yakalayarak işlem yaptı. Şahıslara 2072 tl para cezası tatbik edilerek, kapamatma ve mühurleme islemi icin ıdari islem başlatıldı.

09.12.2018 günü saat 23.00'de Ahlak Büro Sivil Kumar takip ekibi Karacaziyaret Mahallesinde Bir  Kıraathanesinde 4 şahsa suçüstü kumar baskını yaptı. Kumar oynanan masa üzerinde  bir miktar para ile 104 adet iskambil kağıdına el konuldu. Kahvehane işletmecisine şletmeci M.Z.'ye kumar oynatmak için yer temin etmekten adli işlem, kumar oynayan şahıslara da idari işlem tahsis edildi. Şahıslara 1036 TL idari para cezası uygulandı.

Ayrıca İsmetpasa mahallesinde bir işyerine baskın düzenlenen ahlak büro sivil kumar takip ekibi, küt tabir edilen kumar oyunu oynadıkları tespit edilen 4 şahsa kumar oyamaktan, yer sahibi M.F.'ye ise kumar oynatmak ve yer temin etmekten islem yaptı. Şahıslara 1036 tl para cezası tatbik edildi.

Kumarla mücadele kapsamında sivil ekipler tarafından kamufle olarak operasyonların devam edeceği bildirildi