ÖZTUNÇ, ELBİSTAN ŞEKER FABRİKASI’NA SAHİP ÇIKTI!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, seçim bölgesi olan memleketi Kahramanmaraş’ta çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


ÖZTUNÇ, ELBİSTAN ŞEKER FABRİKASI’NA SAHİP ÇIKTI!

24 Haziran’da yapılacağı ilan edilen baskın seçime kısa süre kala siyasi iktidarın vekil adaylarının dahi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerine danışmadan aldığı bu kararın şaşkınlığı içerisinde iki ayağı bir pabuca girmişken, CHP’nin adayı Ali Öztunç ise zamanında her derdine koştuğu memleketlisiyle omuz omuza seçim günü sandıktan zaferle ayrılmak için ter akıtıyor.

CHP’nin çalışkanlığıyla tanınan ‘Atom Karınca’ lakaplı genç adayının bugünkü adresi ise yakın zamanda satılan Elbistan Şeker Fabrikası oldu. Elbistan İlçe Teşkilatı Başkanı Tayfun Barış Arslan ile birliktedaha önce kapatılmaması için son ana kadar mücadele ettikleri fabrikaya ziyarette bulunan Öztunç, işçilerle tekrar bir araya gelerek biraz olsun yüreklerine su serpen açıklamalarda bulundu.

Öztunç’un açıklamalarından satır başları şöyle:

“TAM YETKİ İSTİYORUM”

“Şeker vatandır, vatan satılamaz dedik; gelip burada işçimizle omuz omuza direndik. Engellemek için çabaladım, gücüm yetmedi. Bu sefer tam yetki istiyorum.

“ELBİSTAN ŞEKER FABRİKASI YENİDEN HALKIN OLACAK”

25 Haziran sabahı Cumhurbaşkanı Muharrem İnce seçilir ben de hemşerilerimin lütfuyla şehrimi Ankara’da temsil yetkisine ulaşırsam Elbistan Şeker Fabrikası yeniden halkın olacak. Tüm emekçiler kadroya alınacak. Benim işçi kardeşlerimden ricam bilsinler ki bugüne kadar kendileri için kim çalıştıysa bugünden sonra da çalışacak olan yalnız odur. Ben hep yanlarında oldum ve de olmaya devam edeceğim. Bana oy vermelerini istiyorum. EUAS işçileriyle de omuz omuzaydık. Suyumuz halk sağlığını tehdit eden kirlilik seviyesine çıktığında da biz takipçisiydik. Milletvekili olunca daha çok çalışacağım. Benim sevdam Elbistan, benim sevdam hemşerilerim.”

ŞAHİT OLDU

Fabrika ziyareti sonrası çalışmalarına köy ve esnaf gezmeleriyle ara vermeden devam eden Öztunç, genç bir çiftinde en mutlu günündenikâh şahitliğini yaptı.