''YEDİ GÜZEL ADAM'' SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Birlik Vakfı Niğde Şubesinin düzenlemiş olduğu ''Yedi Güzel Adam'' söyleşi programı dün akşam Niğde Kültür Merkezinde Senarist Nevin Şahin ve Oyuncu Rahmi Dilligil'in katılımı ile gerçekleşti.


''YEDİ GÜZEL ADAM'' SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

İl Başkanı Mahmut Selim Albayrak ve Birlik Vakfı ekibinin, gerçekleştirmek için büyük emek sarf ettiği programda ekip dün akşam seyirci ile buluştu. Programa yoğun çalışma temposu nedeni ile katılamayan Bora Cengiz canlı bağlantı gerçekleştirdi. Kemal Uçar, Anıl Yıldız, Doruk Uysal, Emrah Doğan, Ahmet Bilgin gibi ünlü simalar çektikleri videolar ile eşlik etti. Kiledere Belediye Başkanı Selami Yılmaz ve Ak Parti Niğde Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur protokolde programa katılım sağladı.

Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölüm Başkanı Ömer Faruk Salman ile Kübra Derin'in sunuculuk yaptı. Başkan Mahmut Selim Albayrak açılış konuşmasında çok önemli mesajlara yer verdi. Hemen ardından oyuncuların gönderdiği videolardan hazırlanan VTR seyircilere izletildi. Bora Cengiz'in canlı bağlantısı programda renkli ve neşeli anlar oluşturdu.

Nevin Şahin ve Rahmi Dilligil'e salonda ilgi büyüktü!

Sempatik tavırları ile dikkat çeken her iki sanatçıda seyirciler ile tek tek ilgilendi. Program sırasında Rahmi bey şiir molası vermek istedi ve seyircilerden gönüllü olarak okumak isteyen üniversiteli gençlere söz hakkı verdi. Dizi ile ilgili set anıları, kamera arkası yaşananlar ve Senarist-Oyuncu ilişkisine dair bir çok konu konuşuldu. Yedi Güzel Adam hayranları için muhteşem bir gece oldu. Program sonunda Nevin hanım ve Rahmi Bey ile fotoğraf çektirmek için birçok seyirci sıraya girdi.

Hasan Hüseyin Halisdemir unutulmadı.

Program sonrası, Niğde'nin 15 Temmuz Şehitlerimizden Ömer Halisdemir'in kabrine bir ziyaret gerçekleştiren ekip babası Hasan Hüseyin amcayı yalnız bırakmadı. Babanın Evinde gerçekleştirdikleri ziyaret Hasan amcayı çok mutlu etti. Uzun uzun gerçekleşen sohbetin ardından ekip Niğde'den ayrıldı.