TEKNOKENT GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Kahramanmaraş TeknokentYönetici A.Ş.’nin 2016 Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Mart 2017 tarihinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Avşar Yerleşkesi Teknokent Toplantı Salonunda yapıldı.


TEKNOKENT GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

 

Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’nin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurul toplantısındaTeknokentGenel Müdürü Doç. Dr. Mahit Güneş, 2016 yılı verilerini ortaklar ve yönetim kurulu üyeleriyle paylaştı.2016 yılında firmaların başarılı bir Ar-Ge çalışması yürüttüklerini ifade eden Güneş, 2016’da 300 bin doların üzerinde teknoloji ihraç ettiklerini söyledi. Teknokent’in şu anda tam doluluk oranıyla çalıştığını ve hali hazırda 27 firma ve 77 çalışan ile Ar-Ge faaliyetlerinin yürütüldüğünübelirten Güneş, ayrıca 12 firmanın da Teknokent’te yer almak için sırada beklediğini söyledi.

Rektör Deveciise Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1 alanında yeni yapılacak olan binanın ihalesinin tamamlandığını belirterek sözleşme sonrası yeni binanın temelinin atılacağını ifade etti.

Ortaklar arasında Teknokent ve genel konularda yapılan görüşmelerin ardından dilek ve temennilerle genel kurul sona erdi.