Reyhanlıoğlu: ''İki Sevinç Bir Arada''

Kardeşime İftara Gidiyorum ve sofranız soframızdır' Projesi ile yola çıkarak, ramazan ayı boyunca evlere konuk olan AK Parti Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Kadın kolları il başkanı Ayşe Kılıç, misafir oldukları evde ''iki sevinci bir arada yaşadılar.

 

\r\n\r\n

 Kardeşime İftara Gidiyorum ve sofranız soframızdır” Projesi ile yola çıkarak, ramazan ayı boyunca evlere konuk olan AK Parti Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Kadın kolları il başkanı Ayşe Kılıç, misafir oldukları evde ‘’iki sevinci bir arada yaşadılar.’’

\r\n\r\n

Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Kılıç, Belediye Meclis Üyesi Yasemin Sabancı Ayranpınar ve AK Kadınların çalışkan ekibi misafir oldukları evde Hatice ve Medine Kazmacı kardeşlerin karne sevincine ortak oldular.

\r\n\r\n

Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu’nu ve karşılarında gören çocuklar, evimize milletvekili gelmiş diyerek sevinçten ne yapacaklarını şaşırdılar. BaştaReyhanlıoğlu olmak üzere evlerine konuk olan AK Kadınları kucaklarak sımsıkı sarılan çocuklar, ‘Biz Fakiriz bizim evimize böyle hiç misafir gelmemişti. İyiki geldiniz. Bizim evimize bir daha gelin olurmu’ deyince o anda duygulu anlar yaşatan Hatice ve Medine kardeşler daha sonra karnelerini misafirlere göstererek duygulu anların yerini mutluluğa ve sevince dönüştürdüler.

\r\n\r\n

Reyhanlıoğlu, ‘Karneniz nasıl çocuklar’ deyince Hatice Kazmacı, ‘Sayın vekilim karnem senin gibi çok güzel büyüdüğümde bende sizin gibi Milletin Vekili olacağım. Sizin bizim evimize geldiğiniz gibi ozaman bende fakir çocukların evlerine gideceğim.’ Medine ise Kadın kolları başkanı Ayşe Kılıç’a Başkanım benim karnemde çok başarılı büyüdüğümde bende sizin gibi Başarılı bir Başkan olacağım. Herkese yardım edeceğim’ diye konuşunca çocukları bağrına basıp kucaklayan Reyhanlıoğlu, ‘’Bunlar bizim çocuklarımız. Bizim evlatlarımız. Çocuklarımızı hep böyle mutlu görmek onların mutluluğuna ortak olmak, onlara dokunup o küçücük yüreklerini okşamak benim için de hediyelerin en büyüğüdür. Bizleri böyle bir sevince ve mutluluğa ortak eden Partime ve emeği geçen arkadaşlarıma buradan bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi.

\r\n\r\n

Bugün evimizde bize iki sevinci bir arada yaşattınız diyen Anne Döndü Kazmacı, ‘’Sizlerin evimize misafir olmanızda hem bize hemde çocuklarıma bayram hediyesi gibi geldi. Beni ve çocuklarımı çok mutlu ettiniz. Allah Cumhur Başkanımızdan, Başbakanımızdan ve sizlerden razı olsun. Sizler bizim evimize gelerek burada bir aileymiş gibi bizi sevindirdiniz Allah’ta her daim sizleri sevindirsin.’’diyerekde dua etti. HABER- FOTO: (YADİGAR JİRA)

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

 

\r\n