RAKİPSİZ BAŞKAN AKPINAR İDDALI GELİYOR

MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasında il başkanlığına aday olduğunu açıklayan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar kendisini ülkücü olarak gören hiç kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyeceğini söyledi

 

Geçen ay sona olağan kongresinde güven tazeleyen MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar düzenlediği basın toplantısı ile MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Konuşmasının büyük bölümünde birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akpınar, teşkilat içerisinde ayrılık ve gayrılığın kalmayacağını söyledi.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasında il başkanlığına aday olduğunu açıklayan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar kendisini ülkücü olarak gören hiç kimsenin kendisini sahipsiz hissetmeyeceğini söyledi. Akpınar; “Her koşulda yanlarında olan bir il başkanı ve parti bulacak. Dertleriyle dertlenecek sevinçleriyle mutlu olacak bir dost bulacak. Her şeyden önce bunu hissettireceğiz. Ülkücülük hukukunun onarılması yönünde faaliyetler göstereceğiz. Bunun sonucunda teşkilatımız içerisinde ayrılık gayrılık kalmayacak, birlik ve beraberliği tesis etmiş olacağız. Böylelikle güçlü olacağız. Güçlü olunca da başarılı olacağız.” Dedi.

 

GÜÇLÜ MUHALEFETLE PARTİMİZİ UÇURACAĞIZ

Kahramanmaraş’ta yerel bazda güçlü muhalefet yaparak ana muhalefet olan MHP’yi iktidar yapacaklarını da belirten Akpınar konuşmasını şöyle sürdürdü; “İlçe belediyelerimizin en az yarısına ve Büyükşehir belediyesine talip olacağız. Milletvekili sayımızı en az 4’de çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız. Hazırlayacağımız projelerle iletişim çağını yakalayarak her vatandaşımıza hizmet götürüp gönlünü kazanacağız. Duran, bekleyen siyaset dönemini bitirerek koşan, çalışan ve mücadele eden bir siyaset politikası izleyeceğiz. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi; ‘başarı için muntazam, planlı çalışmak yapmak lazımdır, son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız.”

İLİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Kahramanmaraş’ın gelişimine katkı sağlayacak her türlü projenin arkasında ve yanında olacaklarını da vurgulayan Akpınar, “Şehrimizin Türkiye’de marka şehir olması için yereldeki iktidarla görüş alışverişi içerisinde bulunacağız. Bu kapsamda Kahramanmaraş’ta Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları ve diğer kuruluşlarla iletişim halinde ilimizin gelişimine katkı sunacağız” dedi.

Kahramanmaraş’ın son 15 yıldır iktidar partisine verdiği desteğin karşılığını alamadığını da öne süren Akpınar iktidar partisinin bu anlamda sınıfta kaldığını dile getirdi. Kahramanmaraş’ın ilçeleriyle birlikte yığılmış onlarca sorunu olduğuna da dikkat çeken Akpınar, bu soruların mevcut iktidar partisi ve yerel yöneticiler tarafından bir an önce çözüme kavuşturulmasının elzem olduğunu kaydetti.

15 Temmuz’da gerçekleşen kalkışma hareketinde teşkilatıyla birlikte gece gündüz demeden sokaklarda bir nefer gibi uyumadan korkusuzca çalıştıklarını hatırlatan Akpınar aynı bilinç ve şuurla da Kahramanmaraşlı hemşerilerinin yanında olduğunu herkesin göreceğini söyledi.

SÖZ KONUSU VATAN OLDUĞUNDA ÇELİK GİBİ BİRLEŞİRİZ

21 Mayıs 2017 tarihindeki kongrede aday olduğunu açıklayan Akpınar hemşerilerine şöyle seslendi; “ülkücüler arasında fikir ayrılıkları, duruş farklılıkları varmış gibi görünebilir. Ama ülkücüler söz konusu vatan olduğunda, devlet olduğunda, ülkü olduğunda ve MHP olduğunda bir çelik gibi birleşmeyi sağlayacak fedakarlığa ve ferasete sahiptirler. Bunu hatırlatmak istiyorum.

GEREKSİZ VE MANASIZ KIRGINLIKLAR KALMAYACAK

Kahramanmaraş’ta görev yaptığım yıllar içerisinde Milliyetçi ve Ülkücü harekete mensup olanların bir çatı altında toplanamadığı gereksiz ve manasız kırgınlıklar olduğunu biliyorum. Çıkış noktamız davamıza ve hareketimize mensup her bir ülküdaşımızın kalbine ve gönlüne girmektir.

Milliyetçi ve ülkücü harekete inanmış ülküdaşlarımıza sesleniyorum; Bizlerin tek çatı altında toplanarak el ele, kol kola, sırt sırta verip bir olmaya ihtiyacı vardır. Bunu sağlamak için son nefesimize kadar mücadele edeceğimi açıkça ilan ediyorum. Geldiğimiz şu gün zaman birlik ve dirlik zamanı, ülkemize ve milletimize sahip çıkma zamanıdır”

4 yıldır MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı yapan, Niğde Üniversitesi tarih bölümünden mezun olan ve MHP genel merkezinde açılan siyaset ve liderlik okulunda 3 ay eğitim alan Akpınar, il başkanlığına aday olmayı genel merkezle istişare ettikten sonra tamamen karar verdiğini belirtti.