ZİRVENİN YENİ SAHİBİ ACUN ILICALI

ZİRVENİN YENİ SAHİBİ ACUN ILICALI

Magazinde Mart ayının en çok konuşulan isimleri açıklandı …

31 Mart 2017 - 17:32 - Güncelleme: 31 Mart 2017 - 17:38

Magazin dünyasında son bir ayda en fazla gündeme gelen isimler ortaya çıktı. Medya Takibi Ajansı Interpress’in Mart ayı için hazırlamış olduğu listenin ilk sırasında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yer alırken ikinci sırada ünlü komedyen Cem Yılmaz  üçüncü sırada ise yeni neslin gözde ismi Aleyna Tilki’nin olduğu belirlendi. Televizyon, internet ve yazılı basında çıkan haberlerin incelenmesiyle hazırlanan “Magazinde Öne Çıkan Ünlü İsimler” konulu haber araştırmasına göre, geçtiğimiz ay yapmış olduğu yarışma programları ve açıklamalarının yanı sıra yurt dışına açılması ile de gündemde olan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı medyada hakkında çıkan 4 bin 464 haberle zirvenin yeni sahibi oldu. Geçtiğimiz ay magazin gündeminde öne çıkan bir diğer isim ünlü komedyen Cem Yılmaz olurken, özellikle son oynadığı filmde sigara kullanımını özendirdiği iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunulması haberleri ile gündeme oturan başarılı sanatçı hakkında medyaya 4 bin 225 haber yansıdığı saptandı. Son dönemde müziğinin yanı sıra yaşı, giyimi ve açıklamaları ile gündem olmayı başaran Aleyna Tilki de medyada geçen ay hakkında çıkan 3 bin 631 haberle yer aldı.

 

Mart ayında magazin gündeminde dördüncü sırada Demet Akalın yer alırken sosyal medya paylaşımları ve şarkıları ile öne çıkan güzel şarkıcı ile ilgili medyada 2 bin 883 haber çıktığı tespit edildi. Türkiye’nin ‘İmparator’ lakaplı sanatçısı İbrahim Tatlıses geçen ay daha çok paylaşımları ve kendisine emekli maaşı bağlanması haberleri ile gündeme gelirken, hakkında medyada 2 bin 434 haber çıktığı görüldü. Daha şimdiden ‘Recep İvedik 5’ ile yılın en çok izlenen filmi olmaya aday olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar hakkında da medyaya 2 bin 433 haber yansıdığı belirlendi. Oynadığı dizi, reklam ve sinema filminin yanı sıra nişanlanması ile de gündeme gelen güzel oyuncu Fahriye Evcen ili ilgili 2 bin 411 haber çıkarken, devam eden konserleri ve Aslı Enver ile olan beraberliği ile konuşulan Murat Boz ile alakalı da medyada 2 bin 279 haber yayınlandığı anlaşıldı. Mart ayında adı daha çok aşk dedikoduları ile anılan Hadise 2 bin 69 haberle gündeme gelirken, sıra dışı konukları ağırladığı yeni programı ile çok konuşulan isimlerden olan Hülya Avşar hakkında da medyaya 1.860 haber yansıdığı belirlendi.

 

Medyada çıkan haberlerin incelenmesiyle oluşan Interpress’in açıkladığı listeye giren diğer isimlerin ise sırasıyla Tuba Büyüküstün (1.844 haber), Serdar Ortaç (1.772 haber), Sezen Aksu (1.765 haber), İrem Derici (1.662 haber), Sibel Can (1.623 haber), Kıvanç Tatlıtuğ (1.536 haber), Burak Özçivit (1.530 haber), Aslı Enver (1.511), Serenay Sarıkaya (1.508 haber)  ve Tarkan (1.500 haber) olarak sıralandıkları tespit edildi.

Kaynak: İNTERPRESS

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede bulundu!
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede...
https://www.alexa.com/siteinfo