YILDIZ BAYAN BASKETBOL TAKIMI ANALİG GRUP BİRİNCİSİ  

YILDIZ BAYAN BASKETBOL TAKIMI ANALİG GRUP BİRİNCİSİ  

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Sporun yaygınlaştırılması ve alt yapı sağlanması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda....

15 Şubat 2019 - 18:08

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Sporun yaygınlaştırılması ve alt yapı sağlanması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda Hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi ( ANALİG) projesininYıldız Kızlar Basketbol Grup Müsabakalarına 08-10 Şubat 2019 tarihlerinde Niğde İlinde düzenlendi.

Grup Müsabakalarına ilimiz adına katılan Yıldız Kızlar Basketbol Takımımız namağlup bir şekilde birinci olarak tamamlayarak 27-29 Mart 2019 tarihlerinde Antalya ilinde yapılacak ANALİG Basketbol Yarı final müsabakalarına katılmayı hak kazandılar.

Başarılı Basketbol takımımızı Sporcuları ve Antrenörleri Veli ERBAŞLI ile Ömer Faruk KAPUKAYA Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI’yı Makamında ziyaret ettiler. İl Müdürü KABAKCI; Sporcularımızı ve Antrenörlerini tebrik ederek Antalya ilinde yapılacak olan yarı final müsabakalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Sporculara spor malzemesi hediye etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle Hareket Etmek Olacak”
Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle...
Dulkadiroğlu’ndan Turan Mahallesinde Parke Çalışması
Dulkadiroğlu’ndan Turan Mahallesinde Parke Çalışması
https://www.alexa.com/siteinfo