Warmhaus’tan Bursa Filarmoni Orkestrası’na Destek

Warmhaus’tan Bursa Filarmoni Orkestrası’na Destek

Warmhaus, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ediyor. Warmhaus,Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası tarafından düzenlenen “Dünya Yıldızları”konserinealtıncı kez sponsor oldu.

16 Ocak 2018 - 12:09

21 yıllık tecrübesiyle 30’dan fazla ülkeye ihracat yapan, ısıtma sektörünün global oyuncusu Warmhaus, Bursa Filarmoni Orkestrası’nın etkinliklerine destek olmaya devam ediyor. Warmhaus; Almanya’nın tanınmış keman sanatçılarından, Röhn ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi keman virtüözü Daniel Röhn’ün, Endonezya asıllı şef AdrianPrabavaeşliğinde sahne aldığı konsere sponsor oldu. 11 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00’daBursa Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserin ardından, Warmhaus yönetimi ve sanatçılar Warmhaus tarafından organize edilen özel yemek kapsamında Bursa Sheraton Otel’de bir araya geldi.

Konserde GustavoDudamel, Riccardo Muti, LorinMaazel gibi tanınmış şeflerle birlikte çalışmış ünlü keman virtüözü Röhn, Prokofiev’in 1 No’lukeman konçertosunu Bursa Filarmoni Orkestrası eşliğinde çaldı. Konserde ayrıca Çaykovski’nin en sevilen eserlerinden 5 No’lu senfonisi de çalındı.

Warmhaus Hakkında:

1996 yılında bir Beyçelik Holding iştiraki olarak kurulan Warmhaus, ısıtma alanındaki tecrübe ve teknik bilgisini kombi alanına aktararak, kullanıcılarına kaliteden ödün vermeden tasarruflu ısınma imkânı sunmaktadır. Estetik, ekonomik ve çevreci ürünlerin adresi Warmhaus, yarattığı katma değerin ve geçmiş tecrübesinin verdiği güç ile sektörün önde gelen oyuncularından biridir.Geniş servis ve satış ağı ile tüketicilerin ısınma ihtiyacını hızlı ve etkin bir şekilde çözen Warmhaus, uluslararası sertifikasyona sahip ürünlerini 30’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir. Warmhaus 2017 yılında gerçekleştirdiği son yatırımı ile İngiltere pazarına açılmıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo